Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » EESZT-ben ügyfélkapu után...

EESZT-ben ügyfélkapu után eljutok, hogy beírjam a TAJ-számot, zölden felvillan, aztán sikertelen a belépés. Hogyan jussak el a QR-kódomig?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos és sürgős lenne, mert védettségi igazolványra várok 05.18. óta és kellene, hogy legelább a mobil appot használhassam! Hívtam az eeszt-t, de már nem dolgoznak, az oltóponttól meg átküldtek a kormányablakhoz, de már ők se dolgoznak hétfőig...

2021. jún. 4. 17:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Egyik barátnőmnek nem kért, nekem igen, meg másik barátnőmnek is. Állampolgári bejelentkezés alatt megjelenik egy csúszka, hogy Bejelentkezés-TAJ autorizáció-Sikeres bejelentkezés.

Na én a Taj autorizáción nem tudok továbbjutni.

2021. jún. 4. 18:06
 12/15 A kérdező kommentje:
Az ügyfélkapumba az EESZT-n kívül bejelentkeztem, és nekem ott az adataim közt nincsen is taj szám megadva. Ez baj? Ha igen, hogyan adjam hozzá?
2021. jún. 4. 18:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Alkalmazásukat próbáltad már?
2021. jún. 4. 18:09
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen, letöltöttem iOs-re az EESZT Lakosságit, de ott a taj szám megadása után pin kódot/qr kódot kér és nem tudom, hogyan kellene pin kódot generálnom, mert ugye laptopon nem fogadja el a taj számom. Nem tévesztem el, mikor beírom, tehát nem elírás miatt van.
2021. jún. 4. 18:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha nincs tajszám hozzá adva akkor nem tudom mit tenni sajnos :/
2021. jún. 4. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!