Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én akarom belelátni vagy tényleg bejöhetek neki?
Röviden, van egy nagyon aranyos lány az osztályban, és észrevettem, hogy furcsa velem szemben egy kicsit. Nem írok most le mindent, de észrevettem a jeleit felém. Sokat néz, mosolyog, nevet a szar vicceimen, stb.
Azt kell tudni róla, hogy elég vissza húzódó lány. De így is oda jött hozzám beszélgetni párszor. Meg boxolni:D
Az az igazság, hogy első napokban rá nézése tetszett, de baszki azt hiszem beleszerettem ebben a laza 6 hónapban. Annyira aranyos:3
(Szóval, ja.. Nem arra szeretném használni;))
Nagyon bejön benne az, hogy nem a mai k@rva divatot képviseli, normális értékrendű lány.
Viszont amiért kiírtam a kérdést:
Így 6 hónap látjuk egymást hétköznap, dumálgatunk után, belikeolta a képem. Egy nagyon ki nem mondó, visszahúzódó lánytól ez egy biztos jel lehet?
(Tettem szavazást)
Srácok/lányok.
Köszönöm mindenkinek!
De sajnos el lettem utasítva. Én megpróbáltam, megtettem a magam részét.. És bánt eléggé a helyzet. Elég hülyén érzem magam.. :/
Annyi a szituáció nagy vonalakban, hogy élőben mondjuk úgy kerül engem. Írásban úgy vettem észre, hogy gyanús emojikat;mondatokat ír, viszont rá kérdeztem egy fontos dologra és negatív visszajelzést kaptam..
Csak azt nem értem, hogy akkor miért csinálta ezt? Miért hülyített.. :'(
Megint azt érzem, hogy nincsen hozzám való lány:/
Ne csüggedj, nem vagy egyedül a nagyvilágban, akinek nem sikerült az álma!
Pihenj kicsit pszikailag, aztán jöhet a következő, aki nem biztos, hogy a végleges lesz!!! Keresni, keresni és még egyszer keresni a megfelelőt. Neked sem kell mindegyik lány, hiszen az osztályodban is vannak lányok, mégsem közelítesz feléjük. Ilyen "joguk" megvan a lányoknak is, hogy azzal kezdenek, aki szimpatikus nekik.
Máskor pedig ne habozz, mint most. Ez a lány elég jelét adta annak, hogy szimpatikus vagy neki, de úgy látszik, hogy tétlenséged miatt megunta az egészet.
#14 Én próbálkoztam. Odamentem beszélgetni is hozzá. 🤷 Hát ez van, így jártam.
Igazából nem is az bánt, hogy nem jött össze. Hanem az, hogy tudom,hogy én basztam el.. és tudom, hogy hol és ez megőrit:/
Ne búsulj, pajtás!
Ilyen az élet!
Tanultál belőle.
Sok szerencsét a továbbiakban!
"Ha férfi vagy, légy férfi" - írta Petőfi. Ez legyen életedben a legnagyobb fájdalmad.
#16 Köszönöm! :))
Sajnos van nagyobb, sokkal nagyobb fájdalmam is ennél:( és ez csak rá tett egy lapáttal, de így van: megyünk tovább és ennyi!! :)
Kedves kérdező!
Ha csak nem valami normális értékrenddel nagyon szembemenő dolgot követtél el, akkor nem ba..tál el semmit.
Remélem, ez az egész nem úgy fog lecsapódni benned, hogy az elutasítás miatt alárendeled magad, mintha te kevesebbet érnél. Mert nem!
Mesélek egy történetet:
20 évesen volt egy nagy szerelmem akivel szakítottunk, és közel 3 évbe telt kihevernem.
Közben megismerkedtem egy fiúval, aki szeretett volna elhívni randizni. Elég helyes srác volt, ha nem lettem volna tiszta depi, összetettem volna a két kezem, hogy egy ilyen csoda hozzámszól.:'D De én még az exet sirattam, így
tök nyíltan elmondtam neki hogy mi a helyzet. Beszélgettünk egy picit, majd elkoszontunk (ez egy szórakozóhelyen volt).
Pár hónap múlva bejelolt facebookon, és elmondta, hogy előttem nem nagyon mert odamenni lányokhoz, mert félt, de olyan pozitív élmény volt neki az, hogy úgy is lehet nemet kapni, hogy mellette nem bánnak veled úgy mint egy kalap szarral, hogy utána elkezdett merni próbálkozni, és most már egy ideje van barátnője, es tiszta szerelmesek.
Aztán eltelt pár év, ilyen barát félék lettünk, neki is voltak párkapcsolatai, nekem is, volt hogy feszt beszélgettünk, volt hogy hónapokig semmi.
Aztán egyszer úgy hozta az élet, hogy egymásba szerettünk.
Plot twist: nyáron már a férjem lesz :)).
(ha ismét el nem b@ssza a covid a lagzit, de ez egy másik történet:D)
Úgyhogy fel a fejjel!
31N
Jajjjj.... Itt arról van szó, hogy te is, mint a legtöbb nő amikor betölti a 30-at besz@rtál, hogy egy normális kapcsolatot nem tudsz felmutatni ennyi idősen és nyilván a közvetlen környezeted is azzal cseszeget, hogy ennyi idősen már gyerek kell, és ezek terjesztik azt az érzést benned, hogy már mindegy kinek csak szülj, így szóba jöhet a rendes srác is hirtelen, akit régebben, amíg azt hitted jön majd valami fullos gazdag faszi, lúzernek hittél. Hát, igen, elmegy az idő, az igények meg redukálódnak. Tipikus példája vagy ennek.
19es: hm, sajnálom, a kommented alapján téged biztos nagyon megbántott valaki.
Bár ha mindig ilyen magabiztossággal, semmi háttérismerettel jelentesz ki ekkora f@szságokat, akkor ne csodálkozz.
Több sebből is vérzik amit írsz, de szerencsére teljesen ellentétes világban élünk, úgyhogy még csak reagálni se vagyok hajlandó.
Maradj ebben a hitben, az én életemben pontosan nulla jelentőséggel bír a véleményed.
18 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!