Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon nagy hülyeség lenne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy hülyeség lenne "lezárásként" még egy éjszakát vele tölteni?

Figyelt kérdés
Elhagytam őt, én még szerelmes voltam belé, de ő már csak kihasznált. Talán még mindig szeretem, de már sikeresen haladok a túllépés felé, és már nem visel meg, ha róla hallok stb Viszont rámírt, hogy szeretne egy lezárást a dolognak, még egy éjszakát velem tölteni, mert nagyon lezáratlannak érzi. Persze szépen magyarul szeretné, ha még egyszer meg lennék neki, még egyszer ki akar használni. De mi van , ha én is akarom? Tudom, hogy nem lesz folytatása, de jó lenne egy "búcsú" szex, szerintem nem befolyásolná, hogy milyen gyorsan lépek túl rajta, lehet még könnyebb is lenne, mivel nem volt normális vége a kapcsolatunknak. Ez nagyon nagy hülyeség? 17/L

2021. dec. 27. 23:02
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
98%

Három végkimenetel lehetséges:

- Pozitív hatással lesz rád, ezért ezzel te is le tudod zárni a kapcsolatot. (Kevésbé valószínű.)

- Visszaránt a gödörbe, amiből épp kimászni készülsz. (Valószínűbb.)

- Egyszer belementél, ezért indőnként újra fel fog tűnni, hogy jó lenne még egy pár alkalom. (Nem kizárható.)

2021. dec. 27. 23:08
 2/24 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ha valóban lezárást akartok ne egy éjszakát töltsetek el együtt, hanem menjetek el kettesben sétálni, beszéljétek meg kulturáltan a kapcsolatotokban felmerülő problémákat, hogy mind a ketten okosabban lépjetek tovább. Ez ésszerűbb lezárás lenne. Ez már csak kihasználás egy kis ráhatással ha le akar veled feküdni búcsúzóul.
2021. dec. 27. 23:09
 3/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm 🙏
2021. dec. 27. 23:14
 4/24 A kérdező kommentje:
Lehet a sétálás ésszerűbb, de már mindent megbeszéltünk, amit meg kellett, és a mi kapcsolatunkban a szexnek volt főszerepe. Kapcsolat volt, mert kapcsolat volt, de talán az egyetlen dolog, ami összetartott minket a szex volt. Kihasználásnak meg nem kihasználás, ha tudom, hogy mi folyik körülöttem, és akarom.
2021. dec. 27. 23:22
 5/24 anonim ***** válasza:
59%
Menj bele, ha te is akarod.
2021. dec. 27. 23:33
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha akarod akkor tedd meg, de ezek után számíthatsz arra is, hogy többször is keresni fog akár ezzel, akár azzal hogy újra kéne kezdenetek. De ne idegenektől várd a legjobb tanácsot, úgy dönts ahogy a szíved diktál. Kívánom, hogy jó döntést hozz!

2021. dec. 27. 23:56
 7/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedves tanácsokat, nagyon aranyosak vagytok☺️
2021. dec. 28. 09:43
 8/24 anonim ***** válasza:
44%

"még egyszer ki akar használni"

Pont mint te őt. Zsák a foltját...

A legnagyobb hülyeség lesz egyébként, ha belemész, főleg ha már haladsz a túllépés felé.

2021. dec. 28. 14:34
 9/24 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem jó ötlet egy búcsú éjszaka!
2021. dec. 28. 16:45
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég egyértelműen a válasz nem. Önkínzás lenne
2021. dec. 28. 17:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!