Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy hülyeség lenne "lezárásként" még egy éjszakát vele tölteni?
Figyelt kérdés
Elhagytam őt, én még szerelmes voltam belé, de ő már csak kihasznált. Talán még mindig szeretem, de már sikeresen haladok a túllépés felé, és már nem visel meg, ha róla hallok stb Viszont rámírt, hogy szeretne egy lezárást a dolognak, még egy éjszakát velem tölteni, mert nagyon lezáratlannak érzi. Persze szépen magyarul szeretné, ha még egyszer meg lennék neki, még egyszer ki akar használni. De mi van , ha én is akarom? Tudom, hogy nem lesz folytatása, de jó lenne egy "búcsú" szex, szerintem nem befolyásolná, hogy milyen gyorsan lépek túl rajta, lehet még könnyebb is lenne, mivel nem volt normális vége a kapcsolatunknak. Ez nagyon nagy hülyeség? 17/L2021. dec. 27. 23:02
11/24 A kérdező kommentje:
Ezen a "zsák a foltját" szövegen nevettem🤣 nem azért mert rossz vagy valami, csak még nem gondoltam bele, hogy én lényegében ugyanazt akarom😂
2021. dec. 28. 20:19
12/24 anonim válasza:
Az azért elég szomorú, hogy már a végénél tart a kapcsolat, mégsem gondolkodtál el még rajta, hogy tulajdonképpen miről is szól az egész, mi értelme is van egyáltalán, mi a célod vele, vajon neki mi lehet a célja, stb... Remélem, a következőbe már több ésszel mész majd bele.
13/24 A kérdező kommentje:
Hát én is remélem
2021. dec. 29. 00:20
14/24 anonim válasza:
Ennek egy "lezárása" van: használd ki Te is! Ha jó vele a szex, akkor miért ne feküdnétek le egymással, vigyázva persze, hogy ne ess teherbe. Hajrá! :) 47/F
15/24 anonim válasza:
Miért ne? Pl. azért ne, hogy ne tárgyiasítsa el se a pasit, se a szexet, se saját magát azzal, hogy csak "használja", "kihasználja" őt, azért ne, hogy megmaradjon az önbecsülése, amire még nagyon nagy szüksége lesz az életben, hiszen még csak 17 éves, nem 117.
Persze, vigyázzon, hogy ne essen teherbe, ugye? És tudsz 100%-os módszert rá azon kívül, hogy nulla szex?
Kérdező, ne legyél hülye.
16/24 anonim válasza:
Igy ragadtam benne egy eves szexkapcsolatba az exemmel. XD
L
17/24 anonim válasza:
és gondolom nagyon "megbántad" minden egyes alkalommal... :)
18/24 anonim válasza:
az önkínzás az, ha nem fekszel le vele, csak ábrándozol róla, hogy milyen jó lenne
19/24 anonim válasza:
menj bele, érd el hogy elöbb elégülj ki nála majd hagyd ott mielőtt elélvezne. amúgy meg jó hülyék vagytok. a szexre épült az egész majd egy búcsú szex kell amiből úgyis több lesz majd. minek szakítottatok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!