Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon nagy hülyeség lenne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy hülyeség lenne "lezárásként" még egy éjszakát vele tölteni?

Figyelt kérdés
Elhagytam őt, én még szerelmes voltam belé, de ő már csak kihasznált. Talán még mindig szeretem, de már sikeresen haladok a túllépés felé, és már nem visel meg, ha róla hallok stb Viszont rámírt, hogy szeretne egy lezárást a dolognak, még egy éjszakát velem tölteni, mert nagyon lezáratlannak érzi. Persze szépen magyarul szeretné, ha még egyszer meg lennék neki, még egyszer ki akar használni. De mi van , ha én is akarom? Tudom, hogy nem lesz folytatása, de jó lenne egy "búcsú" szex, szerintem nem befolyásolná, hogy milyen gyorsan lépek túl rajta, lehet még könnyebb is lenne, mivel nem volt normális vége a kapcsolatunknak. Ez nagyon nagy hülyeség? 17/L

2021. dec. 27. 23:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
36%

eszembe jutott a klasszikus tyúkos dilemma, akit éppen kerget a kakas:

"ha megállok, qrva vagyok... ha elfutok, gyáva vagyok... ah, inkább megbotlok!" ;)

alkalmazd belátásod szerint! ;) hajrá!

2022. jan. 21. 21:30
 22/24 anonim ***** válasza:
Már miért lenne? Az.
2022. jan. 21. 21:32
 23/24 A kérdező kommentje:
Végül amúgy nem mentem bele, és nagyon jól tettem, köszönöm a tanácsokat <3<3<3
2022. jan. 22. 00:15
 24/24 anonim ***** válasza:
Szívesen, utólag is.
2022. jan. 26. 14:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!