Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak neki még egy esélyt?
Van egy lány, aki rámírt instán kb 1 hónapja, és el kezdtünk beszélgetni. Minden nap beszélünk még most is, és nagyon egymásra találtunk. 1x találkoztunk is már és nagyon jól elbeszélgettünk. Többször említettem neki, hogy találkozzunk másodjára, mindig bele is egyezett meg meg is beszéltük, csak lemondta. Nagyon nagyot csalódtam, hiszen tényleg megkedveltem, és szerettem volna másodjára is találkozni vele,csak sajnos nagy csalódás ért. Azért mondta le, mert valami közbejött a magánéletében. Eltoltuk 1 héttel későbbre a találkozót, viszont akkor is lemondta, fél órával előtte.. Ismét... Másodjára is nagyon nagyot csalódtam és elveszett bennem teljesen az az érzés, hogy szeretnék tőle bármit is viszont nehezen tudom elengedni. El is mondtam neki, hogy nekem ez rosszul eset nagyon, ezért vesztünk össze még aznap. Viszont még mindig akarna találkozni, megint elhívott, viszont nagyon érzem hogy csalódni fogok mégegyszer, és nem tudom mitévő legyek, mert a körülöttem lévő emberek is azt mondják, hogy hagyjam. Aznap amikor összevesztünk, kiderült, hogy a magánélete miatt nem akar kapcsolatot, de írogatja, hogy szeret, meg hogy találkozzunk és nem tudom eldönteni mit akar. Szerintetek csak játszik a fejemmel vagy tényleg ennyire nem érne rá, hogy 1 órát is rám szakítson?
Bocsi, ha picit kavargós az egész, de megpróbáltam nagyjából összefoglalni a szitut.
Köszi előre a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!