Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Adjak így esélyt a szerelemre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak így esélyt a szerelemre bárkinek is? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Életemben kétszer éreztem úgy hogy valóban szerelmes vagyok, mindkétszer első látásra lettem az (habár ezekből nem lett párkapcsolat). A kérdésem az, hogy hogyha valakibe nem lettem egyből szerelmes, adjak-e neki esélyt, vagy ha első látásra nem lettem akkor hagyjam? (19/F)

2018. máj. 3. 03:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Simán adhatsz esélyt annak is akibe elsőre nem lettél szerelmes, Miután megismerted a személyiségét lehet beleszeretsz, Velem is van egy lány akinél minden nap láttok szebbet, de a személyiségébe beleszerettem. Csak adj neki esélyt
2018. máj. 3. 12:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2018. máj. 3. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát persze, hogy adj esélyt másoknak is. Legyél nyitott, érdeklődj egy kiszemelt lány iránt, és miután megismerted és megtetszik, akkor vidd mélyebbre a kapcsolatot. Létezik szerelem első látásra, de tényleg nagyon ritka. De ha netán előfordulna még1x az életedben, akkor élj vele, és szólítsd le a lányt ha engedik a körülmények, mert lehet, hogy az életeden át ő fog kísérni ha ez kölcsönös.:)
2018. máj. 3. 15:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2018. máj. 3. 16:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Az első látásra szerelem nem igazi, ha jobban megismered, hidd el nagyobb szerelmet fogsz érezni, mint eddig:)
2018. máj. 3. 19:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Amit első látásra érzel, az csupán vonzalom. Vonzódsz a külsejéhez, de szeretni csak a lelkét tudod. Az pedig nem nyílik meg első látásra.
2018. máj. 3. 21:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Így már mindent értek köszönöm mégegyszer :D
2018. máj. 3. 21:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Adhatsz esélyt nekik, bár még nagyon fiatalok vagytok, a lányok sem szoktak ilyen fiatalon beleszerelmesedni a fiúkba, legfeljebb tetszik nekik. Én több évig voltam kollegiális kapcsolatban egy férfival, nagyon kedveltem, de eszem ágában sem volt, hogy egyszer szerelmes leszek bele, és az lettem. A körülményeket nem írom le.
2018. máj. 4. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!