Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Adjak neki egy esélyt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak neki egy esélyt?

Figyelt kérdés

Tehát először én írtam rá, de teljesen más témáról, és már kb 1-2 éve nem láttam. Teljesen meglepett, amikor azt írta, hogy "Amúgy találkozhatunk, ha akarod".

Az eddigi kiszemeltemmel most valahogy nagyon nem haladok előre (én se merészkedtem) és már egy ideje nemírunk egymásnak, de még nem engedtem teljesen el (még nem vallottunk egymásnak szerelmet).

Tehát szerintetet adjak az "új csajnak" egy esélyt? (csak látásból ismerem, rég nem láttam, de akkoriban teljesen okés volt a kinézete)

2020. okt. 8. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
persze!
2020. okt. 8. 19:26
 2/3 A kérdező kommentje:
írtam neki, hogy melyik napokon lenne időm!
2020. okt. 8. 19:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Örülök neki sok sikert!minden alkalmat ki kell használni!(írta szeretethiányos fiú)
2020. okt. 8. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!