Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy tényleg tetszem neki? Adjak neki egy esélyt?
Figyelt kérdés
A srác nagyon menő,de én meg hát nem vagyok lúzer de csak pár barátom van a suliban és nagyon félénk vagyok.Az a fiú nagyon aranyos jófej vicces és még helyes is..Régen nagyon tetszett...A suli vége körül elkezdett "udvarolni" és elhívott egy randira, nem mondtam egyből igent amit jól is tettem mert aztán a sulirádióba mielőtt elindította a zenét be mondta a teljes nevem és hogy szeret reméli igent mondok nagyon elpirultam és mindenki engem nézett..Pár nap múlva igent mondtam neki meg is volt az első randi moziba mentünk hazáig kísért nagyon aranyos volt es a haz előtt egy puszit is nyomott az arcomra..aztán még sokszor beszéltünk suliban de semmi tobb..Snapchaten is elkeztunk beszelni egesz júniusban chateltunk de nem találkoztunk.aztan egesz júliusban nem irt es en sem neki.Most megint elkezdtünk irkaálni és megint elhívott de nem akarok rá időt pazarolni ha nem igaziak az érzései...Félek hogy a végén egy jó nagyot fogok esni és még a jegyeim is leronthatom...Bocsi hogy ilyen hosszú lett...15L2016. aug. 19. 00:23
1/2 anonim válasza:
Szerintem adj esélyt...A nyár mindig kicsit ilyen szét húzós az ismerkedés ezen fázisában ebben a korban. Adj esélyt,de legyen eszed! :) Ha látod az érdeklődés lankadását 1-2 tali után hagyd. De ha nem lankad az érdeklődés életed egyik legjobb döntése is lehet ezen 15 év alatt. :)
2/2 anonim válasza:
Ügyes a srác, tudja, hogy kell ezt csinálni. Ahhoz képest, hogy elég rendesen hárítasz, viszonylag kitartóan próbálkozik. Szerintem nyugodtan adhatsz neki egy esélyt, aztán idővel kiderül, hogy csak addig voltál-e érdekes neki, amíg sikerült befűznie vagy tényleg komolyabban is érdekled. Ezt még nem lehet megmondani, szóval ha tetszik neked, adj neki esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!