Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Megismertem Badoo-n egy lanyt, beszelgettunk egy ideig. Aztan kiderult, hogy nem tetszem neki es nem akart velem tovabb targyalni. Eselyt sem adott, hogy megismerjen.
Semmit. Nem kellettél neki a külsőd alapján, akkor ezután sem fogsz kelleni. Ha nem vagy az esete, akkor kár erőltetni. (Nekem is volt már, hogy valaki egyszerűen nem jött be, nem tudok hozzá vonzódni, lehet akármilyen személyisége is. Akkor meg minek adjon esélyt, ha tudja, hogy nem tudna vonzódni hozzád?)
Esetleg bevallhatod az egészet, de ne reménykedj, hogy kelleni fogsz neki, erre nagyon kicsi az esély, plusz még meg is lesz sértődve - jogosan - hogy átverted.
Én leszarnám
Nem foglalkoznék olyannal aki már egyszer lerázott.
Van annyi nő a földön.. inkább tryolj másikat.
Ez egy baromság, hogy kapcsolatban számít-e a külső vagy sem! Nekem nagyon széles palettán mozog az ízlésem, sokféle pasim volt már, de vannak típusok, akik kimondottan taszítanak. Nem azért, mert rondák, sőt, sokan kimondottan jóképűnek tartják őket, de engem taszít! Ezt hívják úgy, hogy ízlés!
És ha valaki nem felel meg az ízlésemnek, akkor nem tudok hozzá vonzódni, ennyi!
Igen, a vonzalom az nagyon fontos, de nálam csak személyes találkozásnál derül ki, hogy vonzódom-e az illetőhöz. Ezért nem használom a netet tárkeresésre. A lánynak egyértelműen a haverod külseje jön be, ezért nehéz lenne elrontanod, ha normálisan írsz neki.
Ha elmondod, hogy te voltál az végig, tuti megsértődik.
Esetleg szívasd meg azzal, hogy írogatsz neki, "beléd" habarodik majd egyszer csak nem írsz neki, de a leveleit elolvasod (remélem ez látszik nála)
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!