Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak neki új esélyt? Átvert, de nagyon megkedveltem.
Megismerkedtem egy fiúval egy anonim helyen, ahol sokat beszélgettünk, nagyon nagyon megkedveltem. Többször kértem tőle fb elérhetőséget, de nem akarta megadni. Azt mondta, ha jobban megismer. Beszélgettünk még pár napig, valami kezdett alakulni is. Ma reggel pedig csodával határos módon megadta az instagram elérhetőségét, amin egy profilkép volt, google-ről leszedve. Kiakadtam, csalódott voltam...össze is vesztünk.
Azóta nem beszéltünk, mégis úgy érzem, adnom kell neki még egy esélyt :/ (régen volt egy fiú a suliban, benne is csalódtam nagyot, de nem adtam esélyt, pedig megbánta és szerettük egymást, azóta is haragszom magamra)
Szerintetek?
14/l vagyok, a fiú 16 éves
Ne. Lehet, hogy tök más, mint akinek kiadja magát.
Minek akarsz ilyennel bármilyen kapcsolatban lenni. Én nem is beszélnék többet vele. Nem normális, ha valaki ilyet csinál. Ki tudja, hogy még miben hazudott.
Akkor kezdjuk ujra?
67F
Yaaaayyy elirtam 16F
#3 ne most viccelődj...
Egyéb válaszok?
Adj hát, hisz van végtelen nála normálisabb fiú, de
mégis csak tűrni kell azt ha már első látásra az arcodba hazudik valaki.
= Nem, mert egy hazug köcsög. Ovis gyökér. Kinézek az ablakon normálisabb srácot találok, de ha szenvedni akarsz folytasd csak ilyen hazudgálós, kétszínű fiúkkal, utána meg nézel mint sok lány hogy nem érted miért csinálta, de megint átvert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!