Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek velem a fiúk? 😢😭 14/L
Hogy is mondjam. Amikor látod azt a suliban, hogy téged bámul. Mindig. Minden nap. Nem beszéltünk suliba soha. De tudtam azt, hogy nekem ő kell. Rámírt Facebookon (szokásosan) beszélgettünk. Szerelmet vallott, megismertem, megkedveltem. De utána való 2 hétre elkezdett kerülni. Rám se írt facebookon semmi. Köszönni sem szokott. Összetörte a szívem.
Miért ilyenek a fiúk? Mindenkinek vannak érzései... Ezt csak én nem értem?
Miért nem vetted elő?
Én elküldtem volna igen durván melegebb éghajlatra, hogy a ku rva anyjával szórakozzon a kis pö csfejű.
Nem tudom mi miatt lett ilyen veled lehet hogy egy másik lány miatt.
#4-es én most 14 vagyok és eddig volt 2 párkapcsolatom amit nagyon komolyan vettem ebből látszik hogy agyban egy kicsit érettebb vagyok mint a mostani páwák meg gazdag vagyok és menő a stílusom ezeket a fiúkat tudom úgy utálni na meg persze ne vegye magára az akinek nem inge de a lányokat sem értem hogy mi tetszik ezeken a fiúkon nekik. Én egy normális vagyok néha bolondozok de ha van egy lány aki tetszik akkor vele foglalkozok nem valami más dologgal de a mostani lányok tisztelet a kivételnek azok a nyámnyila gazdag gyerekeket részesítik előnyben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!