Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek adjak neki még egy esélyt? 18/L
Másfél évig voltunk együtt, amikor alig 1-2 hét leforgása alatt szakitott velem, mert azt mondta megijedt a komoly kapcsolattól és úgy érzi nem kèpes már erre. A szakítás utan nagyon fura volt a helyzet, minden nap beszéltünk, sokat volt szomorú és a baràtai mesélték, hogy nem akar velük eljárni sehova. Nem bulizott, mindenkinek azt mondta hogy nem akar csajozni se, sokat ült otthon és többször úgy tunt, hogy még folytatni akarja. 2 hónapig tartott ez kb, mire meg tudtam mondani neki, hogy nem akarok vele beszélgetni, mert nekem fáj ez a köztes állapot. Utána 1-2 hétig semmi nem volt, a suliban gyakran megkeresett de már nem beszéltünk. Találkozgattam egy fiúval, és már kezdtem túllépni az előző srácon. Tudtam, hogy párszor találkozott a volt barátnőjével, de állította, hogy ez neki csak arra kell hogy néha kimozduljon otthonról... Mivel rosszul esett ez az egész, könnyű volt a másik sráccal talizgatni, kezdtem magamban elfogadni a tényt hogy az az ember akit mindennél jobban szeretek nem akar engem..
A srác egyik napról a másikra felszívódott, nem írt vissza nekem múlt csütörtök óta, így úgy tűnt ennek ennyi volt... a volt baratom is múlt csutortokon hívott fel telefonon. Sírva mondta, hogy kezdett komolyodni ezen a napon a dolog azzal a lánnyal, de végig rám
gondolt és azt érzi, képtelen lenne mással lenni, ès mindent megtenne hogy elfeledtesse velem ezt a szörnyű időszakot. Megmondtam neki hogy már nem vagyok olyan szerelmes belé, és ha újrakezdenémk akkor teljesen előről kéne felépítsük az egészet, és bizonytalan vagyok hisz rengeteget sírtam miatta. Azota 3szor talalkozunk, nagyon jó volt vele és tenyleg lattam rajta, hogy komolyan gondolja. Egyik baratnom mesélte, hogy törifakt után beszelt vele rolam, előtte is sírt (pedig tipikusan az az ember, aki mindig keménynek mutatja magát és sosem engedi el az érzelmeit masok elott) es azt mondogatta hogy elbaszta, elveszített és mindent megtenne. Azota bármit kertem, megtette nekem, elmondta a lánynak a helyzetet és lerázta, sokat beszelunk és tenyleg jol erzem vele magam, de picit félek hogy mi van ha megint az lesz ami volt, hogy egy darabig jó lesz aztán megint megunja. Eddig minden problémánk könnyen meg tudtuk oldani, ezert remelem hogy ezzel is ez lesz. Azt mondta mostmar készen all arra h komoly kapcsolatban lehyen velem, es egyatalan nem fél tole mert nagyon rossz volt nélkülem, és ezúttal biztos nem engedne el. Szeretnék hinni neki, szeretném ha így lenne, viszont nem voltam még ilyen helyzetben, nem tudom ha egy fiú ezt érzi az mennyire tartós. Nagyon szeretném megprobalni vele, de érdekelnek a tanácsaitok. Szerintetek megérné megprobalni? 18/l 18/f
Én az első mondatnál elakadtam, pedig 35 vagyok. Szóval szeretek valakit, az a valaki is szeret engem, de gondolok egyet és otthagyom valami oltári hülye indokra hivatkozva, aztán kullogok depisen hónapokon át.
Távol tartanám magam az ilyen emberektől, akik úgy lépnek át rajtam mint mikor az ember elkapcsolja a tévét. Plusz ez a brazil szappanopera stílus is elég ostoba: szeretlek de mégsem lehetek veled, mert...
Ez az egész nem életszerű. Szerintem csak szórakozik veled.
Néhány hét alatt senkinek nem fog megváltozni a véleménye. Csak hiányoztál neki,de hidd el,senki nem ér meg ilyen hirtelen komoly kapcsolatra. Most csak kétségbe esett.
Ami szomorú,hogy mindketten rövid időn belül találtatok egy búfelejtő személyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!