Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak neki még egy esélyt?
Van egy lány, aki rámírt instán kb 1 hónapja, és el kezdtünk beszélgetni. Minden nap beszélünk még most is, és nagyon egymásra találtunk. 1x találkoztunk is már és nagyon jól elbeszélgettünk. Többször említettem neki, hogy találkozzunk másodjára, mindig bele is egyezett meg meg is beszéltük, csak lemondta. Nagyon nagyot csalódtam, hiszen tényleg megkedveltem, és szerettem volna másodjára is találkozni vele,csak sajnos nagy csalódás ért. Azért mondta le, mert valami közbejött a magánéletében. Eltoltuk 1 héttel későbbre a találkozót, viszont akkor is lemondta, fél órával előtte.. Ismét... Másodjára is nagyon nagyot csalódtam és elveszett bennem teljesen az az érzés, hogy szeretnék tőle bármit is viszont nehezen tudom elengedni. El is mondtam neki, hogy nekem ez rosszul eset nagyon, ezért vesztünk össze még aznap. Viszont még mindig akarna találkozni, megint elhívott, viszont nagyon érzem hogy csalódni fogok mégegyszer, és nem tudom mitévő legyek, mert a körülöttem lévő emberek is azt mondják, hogy hagyjam. Aznap amikor összevesztünk, kiderült, hogy a magánélete miatt nem akar kapcsolatot, de írogatja, hogy szeret, meg hogy találkozzunk és nem tudom eldönteni mit akar. Szerintetek csak játszik a fejemmel vagy tényleg ennyire nem érne rá, hogy 1 órát is rám szakítson?
Bocsi, ha picit kavargós az egész, de megpróbáltam nagyjából összefoglalni a szitut.
Köszi előre a válaszokat!
Véleményem szerint te lehetsz egy "második" beszélgető partner az életében, akit simán lesöpör az asztalról, hogyha az elsődleges partner/ek képbe jönnek.
Akivel igazán találkozni szeretnék, arra tudok időt szakítani.
Én elengedném a helyedben, hisz miért akarnál harmadjára is pofára esni?
Magaddal törődj, mert te vagy a legfontosabb, és ajándékozd meg magad azzal, hogy nem fecsérelsz felesleges időt olyan lányokra, akik nem is akarnak igazán találkozni veled. Az embereket a tetteik alapján mérd, ne a szavaik alapján. :)
22/L
Szerintem sincs semmi értelme vele foglalkozni, férfi létedre majd egy "asszony" fog pattogtatni?
Sokszor bele estem ebbe a hibába, szerintem inkább te ne tedd, mert nem leszel boldog.
Kicsit kettős érzéseim vannak ezzel kapcsolatban.
Téged teljesen megértelek, abszolut jogosan érzed magad átejtve.
De a csajt is valahogy kicsit megértem. Nekem is volt olyan időszakom amikor magánéleti okok miatt nem akartam sokáig kapcsolatot. Majd jött egy olyan férfi az életembe, aki elfogadta az akkori helyzetem úgy ahogy volt és nekem kellett a segítségével észrevennem azt, hogy attól hogy a magánéletem nincs épp a toppon attól még nyugodtan lehet kapcsolatom.
De ismétlem, ehhez meg kellett érnem.
Szerintem kérdezz rá konkrétan, hogy akar-e komolyabbat vagy hagyjátok egymást a francba. Olyan válasz meg nincs, hogy szeretlek, de nem akarlak. Mert ha nem akar akkor találsz olyat aki szeret is meg akar is.
Aki 1 találkozás után azt írja, hogy szeret az komolytalan.
Még adhatsz neki egy esélyt, de a nem akar kapcsolatot felesleges törni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!