Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 18 év körüli lányok! Elhinnét...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 év körüli lányok! Elhinnétek ha egy 30 éves férfinak tetszenétek és valóban, komoly szándékkal udvarolna? Hogyan reagálnátok rá?

Figyelt kérdés
Nem, nem gyerekes viselkedés, vagy értetlenség miatt, nem is anyuci kedvence a férfi. Komoly, felépített egzisztenciával rendelkezik, sok tapasztalattal a háta mögött. Egyszerűen ez a lány az, aki mindenével magával ragadja, leginkább a személyisége, kisugárzása.
2021. nov. 10. 19:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Azt mondjuk nehezen értem meg ezekben a megnyilvánulásokban, hogy miért zavaró az, ha a férfinak van már egzisztenciája. Nem azzal akarja "elcsábítani", levenni a lábáról, egyszerűen csak beleszeretett. Azok már komolyabb érvek lennének, hogy a lány fiatal még, szeretne bulizni, élni esetlegesen. Ez érthető és elfogadható is. Itt a racionalitás és az érzelmek nagy csatája van, ami 30 évesen lehet a racionális felé hajlik inkább, még akkor is ha fájdalmas. (S nem, nem a fiatalsága vonzó, hanem az, aki, mindenével együtt, nem pedig az életkora.)
2021. nov. 10. 21:47
 12/19 anonim ***** válasza:
75%
Igen, és nagyon tetszik is, ha ezek mellett izgalmas, vicces, vannak közös érdeklődési köreink. Találtam is egy ilyen férfit, már másfél éve boldogít :)
2021. nov. 10. 22:05
 13/19 anonim válasza:
86%
Igen én elhinném.
2021. nov. 11. 08:53
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Elhinni persze hogy elhinném de kizárt hogy akarnék tőle bármit is.

Egyszerűen azért mert én ilyen vagyok,nem a másikkal van a baj de mindenki más. 16 vagyok, a korosztályomban sok mindenkinek van 20+os barátja de én az ennyivel idősebbekre egyszerűen nagyon felnőttként tekintek,és mindig is az 1-2 évvel fiatalabb fiúkkal találtam meg a közös hangot. Szerintem lélekben kicsit gyerekesebb vagyok az áltagnál

Azért írtam,mert nem hinném hogy ez másfél év alatt annyit fog változni

2021. nov. 11. 14:43
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
szerintem ilyen fiatal lányok többsége, max olyan 30 as férfival kezdene aki 20-22 évesnek néz ki ,de ez genetika így többnyire kevesebb van ilyenből ..
2021. nov. 12. 23:49
 16/19 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem igaz az a mondás, hogy a férfiak nem öregszenek, csak egyre jobban néznek ki a korral? Vagy a fiatal lányokat zavarná az érett férfi magabiztossága, kiállása?
2021. nov. 13. 08:06
 17/19 anonim ***** válasza:

Már, hogy a frászba lenne igaz? XD (Nyugtass meg, hogy ebben a sztoriban te a 18 éves vagy ennyi ésszel, akkor még rá lehet fogni, hogy fejlődésben vagy.) Ez is olyan baromság, minthogy a magyar nők a legszebbek. Azok csüngenek ezeken a prosztó népbölcsességeken, akiknek nincs józan önérzetük; a kóros önbizalom-hiányosok meg akik tök gáz megjelenéssel is ultraszexinek hiszik magukat.

Fiatal lányként nekem egy harmincas férfi visszataszítóan öreg. Ahogy olvastam a hasonló kérdések alatti válaszokat, nem vagyok vele egyedül, hiába akarják a harmincas férfiak az ellenkezőjét. Ha még nem is néz ki a koránál 8-10 évvel fiatalabbnak, akkor előbb azonosítanám egy fiatalos apafigurával mint egy pasifigurával. Elhinném, hogy tetszek neki, de biztos nem akarnék tőle semmit, mert arra gondolnék, hogy csak egy azok közül a manapság szép számban előforduló creepek közül, akiknek a tinilányok a perverziói. Kerülöm őket, mint a pestist. Nem vonzó a közeledésük a fene nagy egzisztenciájukkal és kényszeresen bemesélt "érettségükkel", hanem bizarr.

2021. dec. 13. 23:38
 18/19 anonim ***** válasza:
17, ez nagyon szomorú. :( (Egy 30-as pasi)
2021. dec. 14. 14:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Ilyenkor jön rá a pasi, hogy elkúrta a fiatal éveit munkára meg tanulásra. Azt már csak fiatal prostival tudja helyrehozni. Full olyan érzés, mintha a pasi meg akarna vásárolni. Max 20 évessel jönnék össze, ha nem hájas.
2022. jan. 21. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!