Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év körüli lányok! Elhinnétek ha egy 30 éves férfinak tetszenétek és valóban, komoly szándékkal udvarolna? Hogyan reagálnátok rá?
Elhinni persze hogy elhinném de kizárt hogy akarnék tőle bármit is.
Egyszerűen azért mert én ilyen vagyok,nem a másikkal van a baj de mindenki más. 16 vagyok, a korosztályomban sok mindenkinek van 20+os barátja de én az ennyivel idősebbekre egyszerűen nagyon felnőttként tekintek,és mindig is az 1-2 évvel fiatalabb fiúkkal találtam meg a közös hangot. Szerintem lélekben kicsit gyerekesebb vagyok az áltagnál
Azért írtam,mert nem hinném hogy ez másfél év alatt annyit fog változni
Már, hogy a frászba lenne igaz? XD (Nyugtass meg, hogy ebben a sztoriban te a 18 éves vagy ennyi ésszel, akkor még rá lehet fogni, hogy fejlődésben vagy.) Ez is olyan baromság, minthogy a magyar nők a legszebbek. Azok csüngenek ezeken a prosztó népbölcsességeken, akiknek nincs józan önérzetük; a kóros önbizalom-hiányosok meg akik tök gáz megjelenéssel is ultraszexinek hiszik magukat.
Fiatal lányként nekem egy harmincas férfi visszataszítóan öreg. Ahogy olvastam a hasonló kérdések alatti válaszokat, nem vagyok vele egyedül, hiába akarják a harmincas férfiak az ellenkezőjét. Ha még nem is néz ki a koránál 8-10 évvel fiatalabbnak, akkor előbb azonosítanám egy fiatalos apafigurával mint egy pasifigurával. Elhinném, hogy tetszek neki, de biztos nem akarnék tőle semmit, mert arra gondolnék, hogy csak egy azok közül a manapság szép számban előforduló creepek közül, akiknek a tinilányok a perverziói. Kerülöm őket, mint a pestist. Nem vonzó a közeledésük a fene nagy egzisztenciájukkal és kényszeresen bemesélt "érettségükkel", hanem bizarr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!