Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év körüli lányok! Elhinnétek ha egy 30 éves férfinak tetszenétek és valóban, komoly szándékkal udvarolna? Hogyan reagálnátok rá?
Miért beteg? 18 éves, fiatal, felnőtt nő.
Az USA és Izrael hadseregében 18 éves lányok már frontszolgálatosak, harcoló alakulatnál.
A magyar lányok meg nettó idióták, vagy mi?
Azaz, ölhetne 18 évesen, de nem döntheti el, hogy ki bassza?
Kiröhögném és megmondanám neki, hogy tegye picit feljebb a mércét. Mondjuk legalább 23 éves korig, ha mindenáron fiatal csajt akar.
Személy szerint az egzisztenciát közösen akarom elérni a párommal. Engem zavarna, hogy neki van és ezáltal "hatalma van felettem". Max akkor mennék bele, ha nekem is meglennének ugyanezek (lakás, autó, spórolt pénz, jó és fix munka). De ennyi idősen esélytelen hisz épphogy kijöttem a suliból.
12 év, simán működhet, vannak olyan lányok (művészek közt is pl.) akik korán érőek, pasik közt meg vannak "kortalanok".
Szépen lepontozták a 3-ast, aki boldog egy ilyen kapcsolatban. Hogy nem ég le a bőr a lepontozók pofájáról..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!