Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezt mondaná nektek valaki, akkor valóban nem keresnétek soha többet?
Van, aki ért a szóból.
De gondolom, az már luxus lenne, hogy azt, amit itt elsírtál, elmondd neki is.
Akik ezt mondták nekem azokkal évek óta nem beszéltem.
Amúgy nézd a szitut. Megsértelek, bocsánatot kérek, nem megbocsáltasz, hanem arra kész hogy hagyjalak. Soha többé nem írnék, mivel megbántottalak és amúgy sem bocsáltottál meg.
Kedves Kérdező!
Szerintem azért, mert a vita hevében azt mondtad, hogy hagyjon békén, még nem ok arra, hogy ne próbáljon mégegyszer kibékülni veled. De: ha nem keres, lehet, hogy valóban szószerint vette, hogy ne keressen egyáltalán (akár lehet, hogy ezzel tiszteletben szeretné tartani, amit kértél), és azt várja, hogy te keresd.
Ha neked fontos ez a kapcsolat, és szeretnéd megbeszélni a dolgot, akkor úgy tűnik, neked kell őt keresni, és elmondani, hogy mostmár szeretnéd megbeszélni. A többit majd látod, hogy alakul.
Hát engem nem különösebben érdekelne mit mond, nyílván akkor ha teljesen totálisan tudom hogy nem akar velem beszélni akkor békén hagyom
De a vita hevében ennél sokkal durvább dolgok is kicsúsznak az ember száján és ha én valakit igazán szeretek nem tartana vissza hogy ő mit mondott
Kicsit "kidobnak az ajtón, visszamászok az ablakon" típus vagyok
A kitartásom becsülendő
A szerelmi életem..hát..az annyira nem lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!