Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha ezt mondaná nektek valaki,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezt mondaná nektek valaki, akkor valóban nem keresnétek soha többet?

Figyelt kérdés
A fiúval,aki tetszik, összevesztem, sajnos vita közben azt mondtam neki, hogy hagyjon békén. Azóta nem keres. Nem gondoltam komolyan, most ő tényleg komolyan vette volna? Én még szeretnék vele beszélni. Mit tegyek? Egyébként ő sértett meg, és ezt el is ismerte
2020. márc. 18. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

Van, aki ért a szóból.

De gondolom, az már luxus lenne, hogy azt, amit itt elsírtál, elmondd neki is.

2020. márc. 18. 20:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Akik ezt mondták nekem azokkal évek óta nem beszéltem.

Amúgy nézd a szitut. Megsértelek, bocsánatot kérek, nem megbocsáltasz, hanem arra kész hogy hagyjalak. Soha többé nem írnék, mivel megbántottalak és amúgy sem bocsáltottál meg.

2020. márc. 18. 20:10
 3/5 anonim ***** válasza:
85%

Kedves Kérdező!

Szerintem azért, mert a vita hevében azt mondtad, hogy hagyjon békén, még nem ok arra, hogy ne próbáljon mégegyszer kibékülni veled. De: ha nem keres, lehet, hogy valóban szószerint vette, hogy ne keressen egyáltalán (akár lehet, hogy ezzel tiszteletben szeretné tartani, amit kértél), és azt várja, hogy te keresd.

Ha neked fontos ez a kapcsolat, és szeretnéd megbeszélni a dolgot, akkor úgy tűnik, neked kell őt keresni, és elmondani, hogy mostmár szeretnéd megbeszélni. A többit majd látod, hogy alakul.

2020. márc. 18. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
74%

Hát engem nem különösebben érdekelne mit mond, nyílván akkor ha teljesen totálisan tudom hogy nem akar velem beszélni akkor békén hagyom

De a vita hevében ennél sokkal durvább dolgok is kicsúsznak az ember száján és ha én valakit igazán szeretek nem tartana vissza hogy ő mit mondott

Kicsit "kidobnak az ajtón, visszamászok az ablakon" típus vagyok

A kitartásom becsülendő

A szerelmi életem..hát..az annyira nem lol

2020. márc. 18. 20:56
 5/5 anonim ***** válasza:
28%
Nem vagy fontos neki. Ne keresd!
2020. márc. 18. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!