Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Valóban számít mások véleménye?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban számít mások véleménye?

Figyelt kérdés

Együtt lehetnék egy lánnyal, de valamiért azt érzem, hogy mások véleménye miatt nem tudnám teljesen kiélvezni. Mindketten vonzódunk egymáshoz, de nem tudom, mit tegyek…

Talán túl sokat törődök azzal, ki mit gondol?

2020. febr. 19. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban szereted ne törödj azzal ki mit gondol.

Hisz te vagy vele együtt nem ők.

A barátaid pedig elfogják fogadni a párod. :)

2020. febr. 19. 16:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Jól látod: túl sokat adsz azok véleményére, akiknek semmi köze a magánéletedhez.

Persze te döntesz, kinek az életét éled: a sajátodét, vagy másokét?

2020. febr. 19. 16:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Detto ilyen vagyok én is. Sokszor párkapcsolatnál én is fosok mások meg a haverok véleményétől, pedig magasról sz*rni kéne bele. Az a lényeg hogy boldogok legyetek, másnak nincs sok köze kivel vagy együtt. (Persze néha azért vannak kivételek, de az már más téma.)
2020. febr. 19. 17:28
 4/4 Stark2000 ***** válasza:
100%

Szerintem pár választásnál nem. Attól mert a szomszéd Marinéni és a rokonságomból valaki nem kedveli a barátnőmet, attól még nem fogom kidobni. Ugyan emiatt nem is mondanék nemet arra, hogyha szóba kerülne a kapcsolat. Most nem azért, de olyat nem fogsz találni, aki mindenkinek mindenben megfelel. Ellenben nem is kell, hogy ilyet találj. Neked kell eldöntened, hogy kivel tudsz hosszútávon fenttartani egy egészséges kapcsolatot, ugyanis TE leszel együtt azzal a valakivel, nem a barátaid, nem a családtagjaid.

És tényleg.. A saját életed akarod élni, vagy az övékét?

2020. febr. 19. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!