Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban az én felfogásommal van a probléma vagy ez egy
problémás helyzet?
Figyelt kérdés
A sztori a következő: A barátom és én ugyanabba a középiskolába járunk és csupán pár hónapja jöttünk össze.A fiú kezdeményezte a kapcsolatot,elmondása szerint nem első látásra szerelem,de szimpatikus voltam neki.Első lány vagyok az életében,ugyanis ketten korábban már visszautasították a sulinkból.Elmesélt nekem egy történetet egy plátói szerelméről,aminek a főszereplője az egyik alattam járó lány.Nagyon szerelmes volt belé a barátom,többször is próbálkozott a lánynál,azonban mégsem járt sikerrel.A barátomnak ez azóta is érzékeny téma hiába tagadja.Most jön a történet kihatása a kapcsolatunkra.Lányból vagyok ezért nem tudom nem túlgondolni a helyzetet.Minden nap látják egymást a folyosón,az érzések nem múlnak el egyhamar,főleg,hogy az szerelem volt ellenben velem(barátom próbálja bemagyarázni nekem,hogy engem is annyira szeret de nagyon bénán csinálja,nem hiszek neki természetesen.)A kezdetektől fogva arra gondolok,hogy neki már szüksége volt egy kapcsolatra,viszont az,hogy kivel,már mindegy volt a plátói után. Ha az én helyemben lennétek hogy fognátok fel ezt? Nektek nem esne rosszul? Esetleg szakítanátok emiatt?
2021. okt. 4. 19:18
1/9 anonim válasza:
Ide figyelj. Ha szereted tudni a valóságot, akkor állj készen elfogadni annak a kegyetlen pártatlanságát is.
Ha pedig túl érzékeny vagy, akkor ismerd magad annyira hogy nem kérdezel olyat, amit nem akarsz tudni.
2021. okt. 4. 19:25
2/9 anonim válasza:
ha középsulis vagy, akkor ez nem a te topicod, menj a tini kategóriába, ide csak nagykorúak írhatnak
2021. okt. 4. 19:44
3/9 anonim válasza:
2, Nyugodtan írhat ide. A többség itt amúgyis lejjebb van mint egy átlag középiskolás.
2021. okt. 4. 19:48
4/9 anonim válasza:
az oldal szabályzata elég egyértelmű. csak 18 év felettiek.
2021. okt. 4. 20:01
5/9 anonim válasza:
A helyzet ismeretében a kérdés felvetődése jogos, de igazából ezen rágódni nem jó másra, mint hogy magadat szivasd vele.
Győzödj meg a srác elköteleződéséről feléd, pl kérdezd meg, hogy veled szeretne-e lenni, de ennyi... ennél sokkal többet nem tehetsz.
Nem látsz ennyire mélyen a fejébe senkinek.
Eszedbe ne jusson például ezzel a kérdéssel állandóan zaklatni. Ő bizalmat adott neked azzal, hogy ezt elmondta neked, kicsit bepillanthattál a fejébe, ha visszaélsz vele, akkor legközelebb már nem fog beengedni.
Abból indulj ki amit kommunikál feléd és van éppen és ne abból ami lehetséges hogy a fejében történik, de inkább a te félelmeid, mintsem az ő gondolatai.
2021. okt. 4. 20:06
6/9 anonim válasza:
4, Köszönjük Emese.
2021. okt. 4. 20:06
7/9 A kérdező kommentje:
18éves elmúltam:)Köszönöm aki ezzel foglalkozik a kérdésem megválaszolása helyett.
2021. okt. 4. 20:12
8/9 anonim válasza:
Azt tedd, amit az #5 tanácsol.
2021. okt. 4. 20:53
9/9 anonim válasza:
Igazából addig nincs gond amég a csaj nem akar tőle többet, akkor biztos vagyok benne hogy bármikor offolna érte. És ezt most nem szemétségből írom ez a szomor igazság. De jelenleg veled van, az meg hogy kire gondol nem a te dolgod mert nála úgy sincs esélye.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!