Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elhiszem, hogy egy bizonyos valakibe bele fogok szeretni, akkor valóban bele is fogok szeretni?
Figyelt kérdés
Ha valaki nagyon tetszik és bele is akarok szeretni, akkor bele tudok azért szeretni, mert nagyon szeretnék?2020. nov. 12. 16:54
2/9 A kérdező kommentje:
Miért?
2020. nov. 12. 17:08
3/9 anonim válasza:
Valakibe vagy beleszeretsz vagy nem. Ezt nem hinni, és nem erőltetni kell.
5/9 anonim válasza:
A szerelmet nem lehet kierőszakolni sem másból, sem magadból.
6/9 anonim válasza:
Már maga a tény, hogy erre gondoltál eredményezheti azt, hogy beleszeretsz.
Ezek után nem kell sem erőltetni, sem magadból kierőszakolni, mert a többi magától jön.
7/9 anonim válasza:
Inkább az ellenkezője létezik, nem akarsz valakibe beleszeretni aztán mégis sikerül. Ilyen biztos, hogy van, mert velem is előfordult. De eldönteni, hogy valakibe beleszeretsz és sikerül ilyen szerintem nincs.
8/9 anonim válasza:
Hát ha már akarod akkor vonzó számodra, és igen
Aki nem érdekel abba nyilván nem is akarunk beleszeretni
9/9 A kérdező kommentje:
Infó: beleszerettem a srácba. :O Amikor visszamenntünk suliba, úgy voltam vele, hogy próbálok nem foglalkozni vele, csak a barátnőimmel, de végül (talán pont emiatt, mert lazán vettem az egészet) mégis beleszerettem.
2021. jún. 16. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!