Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ignorál teljesen amikor nem tettem ellene semmit?
Sziasztok! Van egy srác, aki bejön. Régebben semmi baja nem volt velem, sőt úgy éreztem kicsit kedvesebb is velem mint másokkal. Amikor egymás mellett ültünk tök normális volt. Viszont most, benne vagyunk egy csapatban egy szakkörön, ahol a csapattal kell együtt megcsinálni egy feladatot. És szó szerint úgy tesz mintha nem is léteznék. Rajtam kívül van ő 3 lány és még egy fiú a csapatunkban. A másik fiúval sokat beszélget, 2 lánnyal végig beszélget a szakkörön mindeféléről, a 3 lánnyal ugyan nem beszélget, de úgy csinál kicsit a srác, mintha ő lenne a főnök a csapatban ezért annak a lánynak mondta mit csináljon amíg ő a másik feladatot csinálja. De nekem semmi. Még annyit sem mondott mit csináljak. Beszélgetni végképp nem. Egyszer rámnézett láttam, de én elkaptam a fejem inkább. Utólag ez elég rossz döntés volt...
Szerintetek miért lehet ez? Azóta amikor még kedves volt nem beszéltünk szinte soha semmit, pedig mindennap látjuk egymást. Tehát nincs oka arra, hogy haragudjon. Miért lehet? Nagyon bánt a dolog.
Én akkor szoktam ezt, ha azt éreztem korábban hogy ő ignorált, vagy az ellentéte, hogy azt hiszi akarok tőle valamit (rosszul)/ő akar tőlem valamit (én nem akarok) és elkezd figyelni, nézni.
A másik lehetőség hogy benézed az egészet és szimplán nem rád figyel különösebb ok nélkül, egyszerűen a többi lány érdekli.
A legegyszerűbb az lenne ha odamennél hozzá és nyitnál felé, a szakkör kapcsán bármit kérdezhetnél tőle. Ha ennyire zavar hogy ti nem beszéltek, akkor miért ne? Udvariasan, értelmesen, kedvesen, csak nem küld el a halál végébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!