Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért ignorál a fiú?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ignorál a fiú?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki általános második óta tetszik, azóta ötödik osztályos koromban elköltöztünk, mert elváltak a szüleim, és nem találkozok vele csak néha az utcán ha édesapámhoz megyek,vagy amikor minden évben megünnepeljük azt a gyárat ahol édesapám dolgozik.

Nem tudom kiverni a fejemből pedig már nyolcadikos vagyok és tényleg nagyon ritkán találkozok vele.

Ha egy időre elfelejtem és megemlítik vagy látok róla egy képet akkor olyan mintha fangörcsöt kapnék és HATALMAS szeretet érzésem van és nevetek meg mosolygok.

Ebben még az is érdekes, hogy előtte állok és beszélek vele (pl.: A gyár évente lévő napján) akkor remegnek a lábim és hiper aktív leszek és minden Happy.

De csak egy gondd van, hogy a fiú (szerintem és mások szerint) ignorál.

Régen barátként tekintett rám, de most meg👇

5.osztály nyár: nővéremmel találkozott és tőle kérdezte hol vagyok, hogy vagyok, ott vagyok-e és oda ment ahol engem látott.

6.osztly nyár: Mikor a gyáros napon találkoztam vele a corona előtti nyáron akkor beszéltem vele néhány mondatot és szó nélkül otthagyott.

(5.-6.-ban még nem beszéltem vele messengeren, 7.-ben lettem annyira bátor hogy ráírjak)

Azt is mondták nekem,lehet hogy neki valamilyen szinten tetszek/tetszettem neki, mert mikor találkozok vele akkor mosolyog és úgy látszik nagyon ölül. És rám soha senki nem néz így. Pl.: A mostani ősziszünetben összefutottunk és mosolygott és kipirult egy kicsit. :)

És ehhez tartozóan, mikor a másik általánoba jártam akkor szerette ha éneklek (azt mondják szép hangom van és ezt ő is így gondolta/gondolja) és felém mindíg mosolygott és nevetett és nem ment el az érintésemtől és volt olyan is mikor kipirult.

De lehet hogy ezt csak baráti alapot szerette volna.

És ami ebben a legsúlytóbb az az, hogy amikor viszont messengeren beszélek vele (úgyszint ritkán) akkor csak a 👍-ot küldi vagy csak egy két szót ír :(

Én úgy gondolom hogy csak le akar pattintani, de azt is hallottam hogy ez akkor is szokott lenni mikor ,,félnek,, a lánytól.

Most biztos mindenki azt mondja egy őrült vagyok és hogy ne foglalkozzak vele, meg haggyam ott de mint említettem nem tudom kiverni a fejemből még akkor is ha nem foglalkozik velem :/

Remélem megérti akárki is és KEDVESEN mondja el mit tegyek, mert nagyon sz*rul esik, hogy nem foglalkozik velem. ;-;

2020. nov. 6. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Úgy írtad, hogy 7.-es vagy, tehát 13 éves lehetsz. Ilyenkor már beindul a szerelem, tehát nem ítélkezem fölötted, hiszen kezdesz tini lenni.

Ha a fiú veled egykorú (bizonyára), akkor ő még csak fiúcska, tehát azt sem tudja, hogyan közelítsen egy lányhoz.

Azt tanácsolom, hogy írj rá ismét. Ha kurtán válaszol, akkor kérdezd meg, hogy miért ennyire szófukar. Ostromold, de nn úgy, hogy megijedjen az ostromtól, hanem csak módjával. Aztán majd alakul... Ha marad ilyen semleges, akkor jön életedbe egy másik, harmadik... fiú.

A párválasztás hosszú távra válogatásból áll, mint a cipőválogatás a boltban.

2020. nov. 6. 16:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm! :D És azt is hogy nem szólt/szóltál le az érzéseim miatt :)

(De igazából 8.-os vagyok, csak ezt nem írtam le😅)

2020. nov. 6. 16:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megijedt hogy nem kezdeményezel, de abból amit leírtál nem közömbös irántad. Vszeg csak fél az elutasítástól.
2020. nov. 6. 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:
29%
Ignorál? És szed rá köptetőt?
2020. nov. 6. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!