Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? A többi lennt

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A többi lennt

Figyelt kérdés

Van egy fiú...nagyon jól kijöttünk,hosszasan beszélgettünk

Hatalmas odaadással kérdezősködött,bókolt nekem (tipikus ismerkedési folyamat)

Majd abbamaradt a beszélgetés 1 hétre... ignorált engem,és flegmult

Aztán a napokban ráírtam hogy mi a baja velem,azt mondta semmi

Majd végül leírta hogy kedvel engem...(adtam jeleket neki hogy én is őt) megint elkezdtünk beszélgetni,de az utóbbi 3 napban ha írok eltelnek órák mire visszaír,és 3 szavas válaszokat ad,vagy csak megnézi

Mit tegyek?

2020. aug. 22. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg nem-e akar találkozni? Ha azt mondja nem akkor valszeg baj van akkor nem hiszem,hogy még érdekled őt annyira. Ha azt írja,hogy nem tudja akkor valszeg fél. Ha meg igen akkor valószínű csak nincs kedve semmihez se chatelni se beszélgetni. Attól még lehet kedvel csak magány kell neki.
2020. aug. 22. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:
51%

Már nem érdekled. Neki nem voltak olyan érdekfeszítőek a beszélgetéseitek.

Már más foglalja le a figyelmét.

Az élet ilyen.

Nem szabad elkeseredned és bánnom sem.

A tinik hatalmas robbanás kellős közepén vannak, szellemi-lelki,-biológiai változás a hangulatukat is befolyásolja. Aki ma tetszett,

jövő héten már nem érdekes.

Mindenki átesik ezen: az önmaga megtalálásán és barátok, szerelmek

keresésén.

Még képlékeny minden. Csak egy valami biztos: vágyakozás a szeretetre.

Ez az a kor, amikor sokszor a szerelembe szerelmes a tini, s ahhoz keres magának alanyt.

A lényeg: minden valószínűség szerint ennyi volt.

Nagyon fontos már most meggyőznöd magad és magadévá tenned: nem benned és nem őbenne van a hiba.

Mint ahogy akkor sem benned van a hiba, ha lángolóan szerelmesnek érzed magad, s néhány hét múlva egy napon arra ébredsz, hogy ha eszedbe jut az illető, már nincs jelentősége.

Hogy mit tegyél?

Főleg: semmit.Ne írj neki, ne keresd.

Felejtsd el, min t egy kis epizódot. Sok lesz még ilyen az életedben.

-:)

2020. aug. 22. 15:36
 3/6 A kérdező kommentje:

Félek hogy elhamarkodom a találkozást,hisz 3-4 hete “ismerem”

(Interneten írt rám)

2020. aug. 22. 15:38
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
3-4 hét az (majdnem) egy hónap. Nyugodtan lehet találkozni ennyi idő után, főleg ha sokat beszélgettetek. Nyilvános helyre kell szervezni a randit, csak a biztonság kedvéért.
2020. aug. 22. 15:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a srác nagyon is kedvel téged. Ő írt először, ő keresett. Flegmult, ignorált. Kíváncsi volt, hogy írsz e neki keresed. Aztán amikor megkérdezted, hogy akkor hogy is áltok, mi a baja, akkor úgymond átmentél a teszten, bizonyítottál. Igen, gyermekesek a tesztelgetések, játékok, pontosabban az ilyen nyilvánvalóak. Lehet okosan is csinálni, hogy rá se jöjjön. Visszatérve. A srác bevallotta hogy kedvel, de Te nem írtad hogy kedveled. Nem akarok ítélkezni, de ahogy leírtad abból az jön le, hogy Te akkor is csak jeleket küldtél, amikor a srác elég komoly lépést tett. (Személyes véleményem, hogy ez már kislányos...) Most mit vársz a sráctól?? Ha valakinek bevallanád, hogy kedveled (nyilván nem akart személyes találkozás nélkül szerelmet vallani) és ő nem mondaná vissza, akkor folytatnád?
2020. aug. 22. 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Neked kéne lépned, ha szeretnél valamit.

Előző válaszoló vagyok.

2020. aug. 22. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!