Mi éri meg jobban? (többi a leírásban) Mit kellene tegyek?
Megéri kerékpárt alkatrészenként összerakni és ugy megvenni vagy inkább egy Stock bicajt venni ? vagyis hogy üzletböl...
2.A bicajaimnak elromlik a hátsó kereke(mindig)..Januárban vettem a bicajt egy focus márkájú MTB 300 euro ért és tönkre ment a hátsó kerék..kotyog a tengely és nem tudom meghuzni...servizre még nincs pénzem..a kéréds az hogy miért mindig a hátsó kerék és mit tegyek ennek megakadályozásában mire figyeljek oda?
ha alkatrészenként veszed, akkor igazán igényre lehet szabni, ellenben sokkal drágább, mintha egyben vennéd ugyan azt a kategóriát.
A kérdésed második részére látatlanban senki nem tud válaszolni.
Alkatrészenként összerakva valóban drágább a legtöbb esetben, leszámítva ,ha több alkatrészt sikerül remek áron, használtan beszerezned, ekkor akár még meg is érheti (én a triállal csináltam meg ezt, én raktam össze és így jobban jöttem ki jóval, de ez speciális kerékpár, szóval ha monti olcsóbb a gyári szinte mindig).
Azt ,hogy a tengely kotyogna kicsit nehéz elhinni. Nem lehet ,hogy a küllők nagyon lazák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!