Melyik konfigurációt ajánlanátok jobban? (Linkek a leírásban)
Hasznaltan lenne Hardverapróról az lenne a kérdésem melyik érne meg a legjobban? [link]
Szívem szerint egyiket sem ajánlanám. Ha játszani szeretnél az elmúlt időszak játékaival, ne adj isten maiakkal, akkor nem csak a processzor a fő tényező, hanem a vga is. A 4890, a gtx260, vagy a 9600gt már túlkoros, talán 1024-ben képes játszható körülményeket produkálni, megfelelően letolt grafikával, régebbiek esetén megpróbálkozhatsz az 1680-as felbontással is. Azért a gtx mégiscsak egy 7,5 éves kártya.
De az 1, meg a 2 giga ramos gépeket felejtsd el. A 4 giga még so-so, minimális belépőszint.
AWA tápegység... hát.. nekem nem sokat mond.
Mennyit szánsz gépre? Igazából mind3 gép gyenge, és talán az utolsó gépben normális a tápegység. AWA nem sokat mond (értsd: kínai sz*r), Codegen már rengeteg gépet ölt meg...
Ezek igazából elhasznált, öreg ócskavasak. A 2. gép még elmegy, de a 4gb ram és a gtx 260 nagyon kevés lesz.
40.000 ft-ból nem lehet gépet ajánlani. Egyszerűen azért, mert az alkatrészeknek van minimum ára, s újonnan nem jönnek ki ennyiből.
Használtan ennyi pénzért ha szerencséd van találhatsz egy 3 magos amd-t 6870-es/6850-es kártyával, 4 giga rammal, noname táppal... stb.
Én kb ennyiért hirdettem anno, aztán darabonként többet kaptam érte.
Csak szemléltetésképpen:
Asrock FM2A58M-DG3+ alaplap 12 073 Ft
AMD A4 6320 processzor 11 326 Ft
Corsair 2x2GB DDR3 1600MHz CMZ4GX3M2A1600C9 memória 9 931 Ft
FSP 350W ATX-350PNR OEM tápegység 6 401 Ft
VGA nélkül. Nincs benne HDD, nincs benne számítógépház, neked kell összerakni, nincs optikai meghajtó.
Ez 40.000ft. S a 2 mag azért annyira nem combos.
Böngészd a hardveraprót, vagy gyűjtögess. Jobbat nem tudunk mondani.
A cfw alatt gondolom tört ps3-at értesz. Ha van kellően nagy tv-d, akkor jó választás. Ám a multiból és anetes mókából kizárod magadat. A letöltött játékokat ki tudod írni, viszont a kontroller az nem olcsó hozzá. Ha pedig szervizeltetni kell, márkaszervizbe nem viheted, az alkatrészek pótlását házilag nem mindig lehet megoldani.
Mindennek vannak előnyei és hátrányai.
Te döntöd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!