Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet ennyire hülyének...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ennyire hülyének nézni?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki bejön. Elmentünk randizni. Én élveztem és ő is azt mondta, hogy élvezte és legyen folytatás. Jókat beszélgettünk továbbra is. Ő is érdeklődő volt, én is. Egy hét múlva (addig nem voltam otthon) felmerült a folytatás lehetősége. Leírtam neki, hogy találkozhatnánk valahol. Elmehetnénk egyet sétálni, stb. Nem voltam nyomulós, szinte pont így írtam le. Ő ezt az üzenetet a messenger szerint nem látta, de szerintem elolvasta az értesítési központban. Onnantól 3 napig nem válaszolt. Pedig 2-3 óránként huzamosabb időkre elérhető volt. Aztán ma reggelre megérkezett a válasz, miszerint ő elfoglalt volt és elfáradt. 3 napig. Úgy, hogy közben szinte folyamatosan elérhető volt. Le se sz@r, aztán meg ez a kifogás. Kérdem én, hogy lehet ennyire hülyének nézni? Vagy esetleg mit ronthattam el?

2020. aug. 11. 10:47
 1/3 anonim ***** válasza:
92%
Valószinűleg nem rontottál el semmit, nyilván elolvasta az üzeneted, csak nem mert lerázni, így inkább halaszgatta vagy azt várta, hogy vedd észre magad mert ő nem képes őszintén elmondani, hogy nem akar semmit. Szóval inkább kegyes hazugságot használt ahelyett, hogy elmondta volna az igazat, annyi ilyen emberrel találkoztam. Sajnos egyik sem fogja fel, hogy roszabb érzés ha hülyének próbálnak nézni, mint a fájó igazság.
2020. aug. 11. 10:59
 2/3 anonim ***** válasza:
80%
Ez nem rólad szól, baby. Egyszerűen nincs annyi bátorsága, hogy őszintén lekoptasson, inkább megpróbál ghostingolni. Hidd el, ez nem arról szól, hogy téged néz hülyének.
2020. aug. 11. 11:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Mondjuk az nem volt szép a csajtól, hogy ő is akart folytatást, aztán az egész ellenkező irányt vett és tényleg le se szart már utána🤔

Velem is volt már hasonló, tökre becsapva éreztem magam

17/l

2020. aug. 11. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!