Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ciki? Nem korai? Nem fognak hülyének nézni?
Van egy fiú aki az osztálytársam. Régóta szerelmes vagyok belé es úgy néz ki hogy most mar o is szerelmes belém. Viszont van egy kis felelem bennem. Bevallom félek meg az ilyen nagyobb kapcsolatoktól. Írjatok véleményt kérlek!
13/L
Miért lenne ciki , hogy van szerelmed ? :D
Az a ciki amikor a veled egykorú lányok szarrá sminkelve mennek a diszkóba és minden második srácot leszopják.
Az , hogy van barátod nem ciki.
Hu hat remelem.
Még egy kis infó: régebben is tetszettem neki de akkor en meg nem voltam szerelmes bele( egy osztály kiránduláson sokat voltunk együtt es sokat beszéltünk) aztán kb.1 hónapig teljesen tönkrement a kapcsolatunk egy másik köcsög fiú miatt (nem az en hibákból o volt az aki kiadott rólam pár magán információt) es most végre ujra normálisan beszél velem.
Köszönöm!
Esetleg más?😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!