Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm az ölembe ült, én 5 perccel később elspricceltem. Nagyon ciki? Ő mit gondolhat?
Ő az ölembe ült, és úgy csókolóztunk. Kicsit mocorgott, és bekövetkezett az, amitől a legjobban féltem.
Szerintetek nagyon ciki, vagy süllyedtem a szemében?
Szerintem már az is cikis, ha ettől feláll.
22/F
Kérdezték tőlem privátban, hogy meztelen voltam-e illetve, hogy észrevette-e barátnőm.
Ruhában voltunk mind a ketten, és igen, észrevette. Igazából nem mondott rá semmit, csak lenézett, és mosolygott.
Én meg inkább úgy csináltam, mintha nem történt volna semmi. Égett a fejem, na. :D
Nem tudom, hogy gúnyosan mosolygott, vagy hogy... Nem azon gondolkoztam éppen.
jaj ugyan már :D
kicsit vicces szitu, de ha normális, épeszű a lány, akkor tudja, hogy az ilyesmi megeshet, ha nagyon :) :) és ha rendes lányról van szó, akkor emiatt nem esel a szemében
sőt, tulajdonképpen "bóknak" is vehető :)
nyugi, majd belejössz
az én barátom is ilyen volt kezdetben, de ez engem nem zavart
25/N
hát ez tényleg ciki, hiába szeret vagy nem, de azért ezen mindenki elgondolkozik, hogy vajon meddig fog tartani a szex? be sem fogja tudni rakni, mert már elmegy előtte a vetkőzésnél? vér ciki barátom....
komolyan nem értem mitől lehet amúgy elmenni attól, ha a nőd belül az öledbe.....annyira gáz...
Nekem a másfél éves kapcsolat vége felé is előfordultak ilyen "az ölembe ül a csaj, én meg ráállok" jelenetek - bár ilyen magömléssel még nem találkoztam pályafutásom alatt (bár csak egy barátnőm volt)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!