Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a versről amit egy lánynak szánok. Én kreáltam, mivel ezt érzem. Szerintetek hülyének fog nézni? Vagy elmebetegnek?
Tudod mit érzek irántad?
Tudod mi fogott meg benned?
A lelked.
Tudod mennyit jelentessz számomra?
Csak ennyit.
Minden emberre ránézek és csak gonoszságot érzek.
Te vagy a kevesek eggyike akiben nem.
Benned jóságot őszinte tiszta szeretetet.
Te eggy angyal vagy.
Az én angyalom.
Te vagy az egyetlen aki mellett jól tudom magam érezni.
Te vagy akinek a társaságában egy másodpercig sem volt rossz kedvem.
Te vagy az egyetlen akinek a jelenléte nem nyomaszt.
Látom benned az önzetlenséget a ragyogást.
Látom a szemeidben.
A szem pedig a lélek tükre.
Te megérdemled h ezt vissza kapd mert benned is ez a jóság van és ezt szeretném vissza adni.
Minden könny csepped én lennék legszívesebben, hogy az arcod simogassam ha valami nincsen rendben.
Mást nem akarok csak téged szeretni,minden rossztól óvni, s védelmezni.
Na a hejzet az h ő nem egy átlagos lány.
Ő nem a mai átlag.
Inkább a női szem szögre vagyok kíváncsi.
Az egyike egy gy, a jelentesz egy sz.
A "Benned jóságot őszinte tiszta szeretetet." így lenne helyes: Benned jóságot, őszinte, tiszta szeretetet.
"Te vagy az egyetlen aki mellett jól tudom magam érezni." : az aki elé kell egy vessző.
Utána a két akinek elé szintén.
Az önzetlenséget után megint vessző.
Ne rövidíts már versben, írd ki a h helyett hogy hogy, és úgy legalább ott meglesz a szótagszám.
A visszakapd egy szó, könnycsepped egy szó.
Egyébként több sebből vérzik, a rímek sem stimmelnek.
+ Hozzá tenném, hogy a "Minden emberre ránézek és csak gonoszságot érzek." ilyen tipikus mindenkivel bajom van embernek állít be téged, a "Te vagy az egyetlen akinek a jelenléte nem nyomaszt." pedig antiszociálisnak.
Tudom hogy ezt egy kedves versnek szántad, de legalább a helyesírásra figyelj oda. Ha mindenhol rímelne és a szótagszám is stimmelne, az meg még jobb lenne, de szerintem a lány így is örülni fog neki, bár nekem ez túl nyálas.
Ne a formalitást meg ne a hejes írást nézzétek mert még folyamatos javítás alatt van
Csak annyit h örülne neki vagy nem
Szerintem szép ,én örül el neki .
Viszont ez nem egy vers ,mér 1 Rím sincs benne .
Ez egy nagyon szép (kissé nyálas ) szöveg.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!