Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ignorál vagy szégyenlős lehet?
Van egy lány aki igazából nekem tetszik, és egy pár hónapja 1-2x beszéltünk. Aztán azt vettem észre, hogy amikor a barátaival van, próbál elkerülni, nem rám nézni , amikor figyelek. (mondjuk ha nem figyelek szerintem szokott nézni, órákon is)
Igazából a barátai is kicsit furán néznek rám amikor látom őket( a barátai rám néznek, ő nem)- ezért gondolnám hogy valószínűleg nem bír.
A kérdés így talán ki van fejtve, a válaszokat jöszi :)
Szerintem tetszel neki és ezért nem néz oda .
Erre gondoltál már ?
Ha nekem tetszik valaki én is mindig kerülöm a tekintetét és ha meglátom elfordulok és elkezdek valamelyik barátnőmhoz beszélni valami spontán hülyeségrol.
De ha odajonne hozzám annak örülnék ,máskor menj oda hozzá és legalább köszönj neki .
Szóval tuti tetszel neki ,csak nem tudja hogy kimutatni (ahogy én se).
(Pedig szívesen lennék inkább olyan aki nem "fél"/"nem jön zavarba" ha szemezik egy fiúval .És az az átkozott elpirulas ....inkább elfordulok így egyszerűbb .)
Hajrá!
l
Zavarban van. Amikor nekem is tetszik egy fiú akkor nem merek ránézni mivel picit félénk vagyok... Lehet hogy a barátnői azért néznek téged figyeljék hogy te nézed e a lányt. A lányok mindig ráállítják a barátnőiket a kiszemelt figyelésére
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!