Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most ignorál vagy szégyenlős...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ignorál vagy szégyenlős lehet?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki igazából nekem tetszik, és egy pár hónapja 1-2x beszéltünk. Aztán azt vettem észre, hogy amikor a barátaival van, próbál elkerülni, nem rám nézni , amikor figyelek. (mondjuk ha nem figyelek szerintem szokott nézni, órákon is)

Igazából a barátai is kicsit furán néznek rám amikor látom őket( a barátai rám néznek, ő nem)- ezért gondolnám hogy valószínűleg nem bír.

A kérdés így talán ki van fejtve, a válaszokat jöszi :)

2019. márc. 21. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tetszel neki és ezért nem néz oda .

Erre gondoltál már ?

Ha nekem tetszik valaki én is mindig kerülöm a tekintetét és ha meglátom elfordulok és elkezdek valamelyik barátnőmhoz beszélni valami spontán hülyeségrol.

De ha odajonne hozzám annak örülnék ,máskor menj oda hozzá és legalább köszönj neki .

Szóval tuti tetszel neki ,csak nem tudja hogy kimutatni (ahogy én se).

(Pedig szívesen lennék inkább olyan aki nem "fél"/"nem jön zavarba" ha szemezik egy fiúval .És az az átkozott elpirulas ....inkább elfordulok így egyszerűbb .)

Hajrá!

l

2019. márc. 21. 21:14
 2/3 anonim válasza:

Zavarban van. Amikor nekem is tetszik egy fiú akkor nem merek ránézni mivel picit félénk vagyok... Lehet hogy a barátnői azért néznek téged figyeljék hogy te nézed e a lányt. A lányok mindig ráállítják a barátnőiket a kiszemelt figyelésére

16/L

2019. márc. 22. 09:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Hogy őszinte legyek, még így sem tudom mi a válasz, mert tényleg úgy viselkedik mint aki nem ismer (csak minimálisan) de utál! 😀 Na majd hétfőn kiderül 😊
2019. márc. 22. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!