Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenlős vagyok a szimpim előtt. Hogyan küzdjek meg ezzel? /többi lent/
Figyelt kérdés
Szóval, tetszik nekem egy fiú és persze az érzések kölcsönösek. Múltkor együtt üldögéltünk a parkban, én viszont nagyon szégyenlős lettem, alig beszéltünk valamit. Soha nem volt még komoly barátom, neki viszont volt már 2 barátnője szóval neki könnyen megy :D2016. febr. 29. 12:03
1/4 A kérdező kommentje:
Jaj, és 14 éves vagyok c:
2016. febr. 29. 12:03
2/4 anonim válasza:
na ezt még nem hallottam, hogy "én szimpim, te szimpid..." érdekes. : D Szerintem a legegyszerűbb, hogy ne próbálj másnak látszani, mint ami vagy. Legyél teljesen természetes, és laza hozzáállású. Ha már találkozgattok, és kölcsönösen kedvelitek egymást, akkor úgysem lehet már igazán probléma. hajrá
3/4 anonim válasza:
szimpim besz**ok xd amúgy pontosan azt kell csinálni, amit az előttem szóló leírt, lazán, nyugodtan ismerkedjetek, gondolom vannak közös témák, azokat kell felhozni és akkor magától megy minden :)
4/4 anonim válasza:
Ha tudod hogy tetszel neki, akkor mitől parázol? :D Nem kell aggódni, tudd hogy csak akkor vesztheted el ha nem beszélsz hozzá. Nagyon frusztráló ha próbálok beszélgetni egy lánnyal, és nem mond semmit, mert egyből az jön le hogy nem érdeklem. Próbálj meg kicsit ellazulni, mert így azt hiheti hogy nem érdekel téged. Sok sikert 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!