Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ignorál? Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki egyik napról a másikra érdeklődést kezdett el felém mutatni. Előtte is nézett a haverjaival meg nevettek rajtam de azt hittem csak viccet akarnak csinálni belőlem vagy ilyesmi a kinézetem miatt például. Na és hétfőn elhívott moziba DE ebbe a mozi elhívásba volt valami. Mintha egyáltalán nem akarna menni csak fogadásból hívna el vagy ilyesmi. Az egyik haverja is mondta hogy ne higgyek neki csak szivat és aztán mondtam hogy nem megyek vele el mert csak szivat stb. Ezután egésznap nem hagyott békén. Többször is kérdezte, hogy miért nem akarok menni vele meg hogy menjek el vele stb. Kérdéseket tett fel stb többször odajött hozzám, de mikor ott voltak a haverjai folyamat röhögtek emiatt hiszem azt hogy csak viccel. Kedden hangosan köszönt szintén többször odajött nézet stb. Szerdán is többször mondta a nevem de a haverjai tanácsára ignoráltam. Ma pedig teljesen ignorált. Kb átnézett rajtam. Eléggé szarul esett pedig nem igazán jön be de akkor is. /L2021. júl. 22. 21:08
1/3 anonim válasza:
Ha szivatás volt, akkor lepörgött a poén és jön majd valami következő sláger, akkor azon fognak röhögni.
Azt mondod eleve rossz előérzeted volt az elhívással kapcsolatban, utána is elég suttyó módon viselkedett, úgyhogy ne bánd hogy nem lett ebből semmi.
2/3 anonim válasza:
Elég gyerekes egy banda az a srác meg a haverjai,kb.mintha 12 évesek lennének,az ilyet inkább hagyjad.
3/3 anonim válasza:
Lehet hogy pénz van a dologban és nem akar veszteni. Szerintem hagyd ezt mert csak szivatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!