Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megszakadt a téma mit tudok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakadt a téma mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Ismerek egy srácot már régóta és már két hete beszélünk így mindennap aztán tegnapi üzenetre annyit írt,hogy ,,jojooo’’ és hát tudom mivel snapen beszélünk és csak valamikor pár óra után nyitotta meg és közben meg nőtt a snapscoreja…Szóval nem tudom ,hogy mivel vigyem tovább a beszélgetést v ,hogy egyáltalán akar beszélni továbbra

2021. szept. 4. 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbálj meg valami olyan témát keresni amit mindketten kedveltek. Lehet, hogy csak nem tudott mast reagálni, néha velem is van ilyen, hogy tök szívesen beszélgetnék vkivel, de egy olyan téma jön fel amihez érdemben nem tudok hozzászólni és akkor megakadok. Nincs ezzel semmi gond, válts témát, vagy kérdezgesd valamiről, amit tudod hogy szeret.
2021. szept. 4. 10:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan akar. Ha vagytok már elég jóban, fel is hívhatjátok egymást, vagy akár videóchatelhettek is. Mindig van új téma.:)
2021. szept. 4. 11:56
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
küldj neki valami szexit arra biztos beindul, manapság ez úgy is divat
2021. szept. 4. 21:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Várd meg, amíg válaszol, ne sürgesd, mert azt senki nem szereti.
2021. szept. 5. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!