Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifogy a téma, frusztrál a csend, de érzem, hogy van valami közöttük, összeillünk. Mit csináljak?
Még nagyon az elején vagyunk mindennek, de már elég sokat beszéltük. Van, hogy kifogy a téma, és beáll a csend, ami engem kifejezetten frusztrál. Van alami közöttünk, az biztos, mert folyamatosan zavarba vagyok, és lehet ezért is érzem méginkább annak, mikor egy percre beáll a csend.
Iszonyatosan zavarba érzem magam, már csak ha egymásra nézünk is.
Ha megfogja a kezem, és elkezdi simogatni, rámjön az ájulás-érzet egyből. Meg amikor összenézünk, és egy pillanatra átfut az agyamon az első csók gondolata.
Volt már kapcsolatom, de soha nem éreztem még ezt, mint vele.
Eddig mindig én voltam a magabiztosabb, a kezdeményező,most meg konkrétan meg vagyok halva érte, és csak bazsajgok, zavarban vagyok.
De visszatérve..
Ha megint beáll a csend, mit tegyek, hogy ez ne zavarjon ennyire? Illetve, hogy ne jöjjek ennyire zavarba tőle?
Lehet hülye kérdés, de ilyen velem még tényleg nem volt, és most ez teljesen új, azt se tudom mi van.
17/L
Ha nem tudtok miről beszélgetni, akkor mi alapján illetek össze? Bocs, de nekem tök furcsa ez...
Amikor ebben a korban voltam, hajnalomig vegig tudtuk dumálni az együtt töltött időt...
A kínos csend sosem jó.Nem lehet hogy ezek olyan pillanatok, amiket mondjuk a lány csak élvez csendben és számára nem kínos?
Amúgy meg ha zavar a csend, beszélgess. Vagy ami mindig bejön, dícsérd meg valamijét. Szemét, mosolyát stb, és az kicsit emgtöri és onnan lehet folytatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!