Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal lassan 2hónapja járunk de még nem találkoztunk kettesben. Miért nincsen téma?
Figyelt kérdés
Interneten sokat beszélünk és valahogy mindig van téma de majdnem 2hónapja járunk és eddig csak társaságba találkoztunk vagy úgy hogy jött egy közös ismerősünk! Ennek úgy érzem az az oka hogy ő is kicsit visszahúzódó meg alapvetően énis az vagyok de előtte már kevésbé. Attól félek hogyha ketten vagyunk beáll a kínos csend és ez nekem valamiért kellemetlen. (13 vagyok a fiú pedig 14)2019. okt. 23. 07:59
1/6 anonim válasza:
Mert még mind a ketten gyerekek vagytok.
2/6 anonim válasza:
Az internet nem személyes. Találkozzatok, ott menni fog.
3/6 anonim válasza:
Szerintem ha interneten el tudtok beszélgetni akkor személyesen is fog. Ne izguld túl a dolgot, csak beszélgessetek természetesen, átlagos dolgokról.
4/6 anonim válasza:
Két utolsó, nem azt írja, hogy még nem találkoztak, hanem még nem találkoztak KETTESBEN, csak társaságban.
5/6 anonim válasza:
#4 értettem hogy mit irt, de társaságban meg kettesben találkozni egyáltalán nem ugyanaz.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen énis ezt gondoltam csak észrevettem rajta hogy még nem nyílt meg előttem annyira,de amikor találkoztunk és mi kicsit lemaradtunk hogy beszéljünk akkor is amikor csend volt próbáltam beszélgetést kezdeményezni de kínosan jött ki az egész😂😕
2019. okt. 23. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!