Az hogy lehet, hogy amikor a barátomal kettesben vagyuk nagyon jol érezük magunkat. De amikor mar komojabra fordul a téma. és jelzem mind a ketten kivánjuk egymást en akkor le brokalok. Mitol? Osszinte válaszokat kerek.
Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 22:59
1/10 anonim válasza:
Én ezt nem őszintén mondom. Nem tudom mi az a brokolok.
4/10 anonim válasza:
Őszinte válasz: Próbáld meg agyonverni magad a Magyar Helyesírás Szabályai egy példányával. Ez minden problémádat megoldaná. És a miénket is.
5/10 anonim válasza:
leblokkolsz????vagy mire gondoltál?
mindenesetre ha az,akkor elmondom neked,hogy én is ilyen vagyok/voltam,nem tudom.De most fél éve lassan már,hogy szakítottunk a barátommal.nos én nagyon zárkózott vagyok,és ez megölte a kapcsolatunkat.bízom benne,hogy meg tudok majd változni
6/10 anonim válasza:
k*urváára szerted és még szégyenlős vagy ezért bRokkolsz le.
7/10 anonim válasza:
bocsi nem tudok erre választ adni, mert le brokaltam:D
9/10 anonim válasza:
Szerintem több szót írtál le helytelenül, mint helyesen. :D Hány éves vagy? 10? Mert akkor még oké.
10/10 anonim válasza:
nem lehet, hogy félsz?
vagy még sosem voltatok együtt?
minden kezdet nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!