Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit irjak neki? Nekem már unalmas ez a "MI ujság mi van veled téma? Valakinek van valami kis praktikája vagy frappáns sms tippje? Lécci komoly válaszokat.
Hát pedig illik beszélgetésben először rákérdezni a mi újságra. Esetleg, amikor kénytelen visszakérdezni, akkor valami érdekességet említesz, amit olvastál vagy olvasott, vagy láttál, látott. Vagy, amit én használtam a múltkor és működött:
-Cső! Te is láttad a felrobbanó medvét? Két házat is magával vitt!(küldtem én)
-Öhm...Mi van?(jött a válasz)
-Igazából semmi, csak dumálni akartam veled és jobb nem jutott az eszembe.(küldtem én)
-:) Édes vagy :) (jött a válasz)
Ezután meg beszélgettünk a medvékről.
Te: Szia, Micsinalsz?
O: Itt ne, unatkozok
Te: Akkor csinald tovabb :)
köszönöm a válaszokat..
pl.:arra gondoltam mert hogy a héten smstünk és irtam neki h fáradt vaok és megyek aludni,és nem válaszolt,és gondolom megharagudott mert /szerintem/ azt hitte lekoptattam!És megkérdezzem tőle h megharagudott vagy miért nem irt?
Én egyszer ezt küldtem:kérem önt, hogy mosolyogjon, a telefonja épp képet készít önről az smst küldőjének!Köszönöm!
ezt kaptam vissza:próbálkozom,de azért vigyorogj helyettem is..:D
ezt irtam vissza: megvolt:D
2.randi előtti smsezés:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!