Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan újság nőknek ami hasonlít férfiaknál pl playboy, ckm?
19:42 vagyok
Ezen én is felháborodtam, amúgy... Nekem főként a hosszú hajú férfiak tetszenek, és az ilyen női újságokba, meg, ha tesznek is valami jó férfit, nem hosszú a haja, ezért nézek a neten ilyesmi képeket. :)
Az élet gyakran igazságtalan. Meg kell tanulni ezzel együtt élni.. :)
16/L
Egyébként ez tényleg így van. Múltkor a várakozáshoz vettem valami női pi.csamagazint.... hát halálra untam magam, egy normális cikk nincs benne, mint a Bravo magazin, olyan a színvonala, csak nincs benne levelezős rovat és tízszer olyan drága ruhákat reklámoznak.
A fele újság hirdetés.
A másik fele arról szól, hogy nézz ki szuperül, fogyjál le, eddz, plasztikáztass, felsorolnak hat oldal szexpraktikát, meg pár rafinált receptet, drága hozzávalókkal, hogy legyél tökéletes Miss Pi.csa, hogy méltóvá válhass valami hím figyelmére.
A legdurvább, hogy a végén a férjem kétszer annyit lapozgatta mint én, mert több félmeztelen, fehérneműs szupercicát raknak bele, mint a CKM-be. :(((
Férfi egy darab nincs, ha véletlen mégis, akkor nyakig beöltözve reklámoz egy 230 ezres inget.
16 évesen már rég tombolnak a hormonok, és bevallom egy stabil, normális párkapcsolat híjján időnként talán én is szívesen nézegetnék pasikat.. Azt hiszem maradt a tömegben fürkészni jobbnál jobb pasikat:D
Persze, ha lenne barátom, nem érdekelnének ezek a dolgok, mert lenne kit néznem, de mivel nincs..:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!