Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg fiúk! Ha megkérdezitek egy lánytól, hogy "mi újság pasi téren? " az azt is jelenti nálatok, hogy érdekel titeket az adott lány?
Háát szerintem egyértelmű, igen!
Ha nem érdekel minket pasikat h van e párod akkor max barátkozni akarunk veled vagy csak kedvesek vagyunk.
Szerintem is igen!
Teljesen egyetértek az első válaszolóval, mert én ha megszoktam kérdezni, hogy-hogy állsz a pasikkal azt arra értem, hogy érdekel a személy!
14/F
egy suliba járunk a sráccal. egy pár hete figyeltem fel rá. aztán hét csütörtökén megböktem fb-on, rámírt chaten, beszélgettünk, mondta, hogy vegyem fel msn-re, és azóta akármikor felmentem, mindig rámírt ^^
tegnap beszélgettünk és írtam, hogy már 16 akarok lenni, mert utána engednek szüleim bulizni pestre, és mondta, hogy akk jössz velem. :))
Sanyi: -szia Évi
Évi: -szia Sanyi
- Mi újság pasi téren Évikém?
- Hát most nagyon semmi, nincs pasim; netán azért kérded, mert érdekellek? :)
- Nem, dehogyis!
- :(((
- Honnan vetted ezt a hülyeséget?
- Olvastam gyakorikérdéseken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!