Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akera0223 kérdése:
Mi lehet beszéd téma? (tini szerelem)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Össze jöttem egy lánnyal akibe nagyon szerelmes vagyok, és mindent meg tennék érte. Az lenne a kérdésem hogy csak nekem van-e az az érzésem hogy kezdem néha úgy érezni hogy ellaposodunk? Mert tényleg elszoktunk laposodni (mármint úgy értem hogy nincsen beszéd téma) és azt szeretném kérdezni hogy ilyenkor mivan amikor semmi nem jut eszünkbe hogy mit írjunk miközben mind kettőnk írna egymással de nincsen miről. Fontos kiemelni hogy általában csak akkor nincsen beszéd témánk amikor interneten beszélgetünk, vagy írogatunk, de amikor ott vagyunk egymással fizikálisan is akkor általában van téma mivel a minket körül vevő környezetről beszélgetünk. Azért kérdezem ezt a kérdést mert nekem még sosem volt kapcsolatom, és mivel nagyon szégyenlős és bújós vagyok így buliba sem nagyon járok, szó szerint semmit. Szóval a kérdésem az hogy nektek mikor nincsen beszéd téma, akkor mivel oldjátok a feszültséget? Válaszokat köszönök 16/F2021. márc. 9. 16:34
1/5 anonim válasza:
Szerintem az nem gond ha online nem tudtok beszélni, sokkal fontosabb, hogy élőben tudjatok. Nagyon sokaknál ez fordítva van. 🙃🙃🙃
2/5 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, ill. a témát irányítsd abba az irányba, amiről akarod tudni a véleményét. Ez a legfőbb dolog, hogy megismerjétek egymást. A téma bármi lehet az égvilágon. Például: kedvenc tartárgyaitok, sport, étel, szabadidő eltöltése, utazás, állatok, virágok, merre járt, hová szeretne még eljutni és miért és még minden-minden az égvilágon, ami eszedbe jut..
3/5 anonim válasza:
Nálunk is ez volt a barátommal az elején. Leginkább azért mert én akkor még vele is egy nagyon visszahúzódó ember voltam és kb kérdezni nem mertem tőle😨. De szerencsére ő segített ebben. Mi is inkább csak személyesen tudtunk elbeszélgetni, nem is tudom miért, de ott nekem valamiért ment. Írásban csomószor azt tettettem, hogy elaludtam esténként, mert annyira megszakadt a beszélgetés és nem volt semmi témám. Most így vissza gondolva nagyon gáz volt ez. De szerintem idővel jobb lesz majd nektek is. Ahogy jobban megismeritek egymást meg ilyenek, jobban feloldódtok. Ahogy írtad neked ő az első barátnőd szóval idővel majd alakul. De azért szerintem ne hagyd, hogy oda jussatok, hogy ne legyen téma. Mindenről lehet manapság már beszélgetni. Az a jó szerintem ha mindkettőtöknek dolgairól, érdeklődési köréről van szó. Ha közös dolgok akkor nyilván egyszerűbb. Ezen kívül abból is hogy kinek milyen volt a napja el lehet jutni egészen mély témákig. Csak úgy csináld mintha szoba beszélnétek.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok :D
2021. márc. 10. 08:24
5/5 anonim válasza:
Ha egy idősek vagytok, akk a suliról, barátokról, sportról, ilyen témákról. Én a barátommal mondjuk sosem tudtam a sportról beszélgetni (mindketten sportolók vagyunk), de az iskoláról, barátokról nagyon jól.🙂🙂🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!