Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat ez a lány?
Pár hónapja elmondtam neki, hogy tetszik, de nem adott rá választ (azt hiszem túlságosan hirtelen érte). Elkezdtem neki köszönni, meg kérdeztem tőle dolgokat, de nem nagyon adódtak lehetőségeink beszélgetni. Aztán egy nap ő is köszönt nekem, meg kérdezgetett is... ettől picit bátrabb lettem, és azt hittem, elkezdett nyitni felém (addig közömbösnek tűnt). Erre másik héten az történt, hogy mással üzente meg, hogy hagyjam békén... Aznap este beszéltem vele. Mondtam, hogy pedig ő is érdeklődött felém, mire azt mondta, nem kell komolyan venni... Pár nap múlva megint írtam rá. Mondtam, hogy legalább barátok legyünk, mire ő, hogy nem akar barátkozni. Aztán most a héten azt mondta, hogy mostmár akar... Szerintetek mi járhat a fejében? Csak szórakozni akar velem? Írjak rá, vagy hagyjam, ha ő keres, akkor tényleg érdeklem, ha nem, akkor meg csak játszadozni akart velem?
Bocsi a szóismétlésekért.
Az ilyet hagyjad
Aki nem tudja mit akar az kesobb se fogja
Pl ha most osszejon kesobb (nagyobb korba) varialni fog nem tudja ezt vagy azt az ilyen sose jo
Nem volt akkor kapcsolata.
Ő olyan kis r*hadék amúgy. Kibeszél, kinevet másokat, neveletlen, bunkó és tiszteletlen... de ugyanakkor annyira aranyos... és megvan neki is a kedves oldala.
A személyisége miatt nem tudom, hogy vajon komolyan gondolja-e a barátkozást, vagy csak szórakozna rajtam, mert tudja, hogy milyen szerencsétlen vagyok ilyen dolgokban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!