Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdhetnék vele beszélgetést?
Sziasztok.
A gimimben vagy egy lány, aki már régóta tetszik nekem (szimpatikus külsőleg és belsőleg is). Viszont még soha sem beszélgettem vele. Általában mindig barátnőivel van, szóval az iskolában nem is nagyon lenne alkalmam leszólítani.
Viszont arra gondoltam, hogy ha majd megy haza, akkor egyfelé indulok vele, és megpróbálom majd "elkapni", s kísérletet teszek szóba elegyedni vele.
Miről tudnék vele beszélgetni? Illetve milyen stílusban, hangnemben tegyem? És mi legyen hozzá az első szavam, amit őhozzá intézek?
A váaszokat köszönöm.
A legegyszerűbb beszélgetés téma: Szia, te is az xy iskolába jársz 😂
Egyébként komolyra fordítva a szót. Az alapján amit tudsz a lányról, azok alapján próbálj vele beszélgetni, legyél vicces és mindig legyen beszéd témád, de soha, ismétlem SOHA ne legyél a fiú barátja, a barát zónából nincs ki út. Lehet hogy nem segítettem sokat, de remélem hogy ez a kevés is hasznos volt, és sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!