Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön az egyik lány osztálytársam, miről dumáljak vele?
Sziasztok! Tetszik az egyik osztálytársam, és randizni szeretnék vele. Még nem sokszor csináltam ilyet, tehát nem tudom mennyit kellene előtte beszélgetni, hogyan kelthetném fel az érdeklődését, miről dumálhatnék vele. Az utóbbi hétben igyekeztem szólni hozzá, meg beszélgetni, de 2-esben még nem sikerül, illetve nem tudom, hogy "emelhetném ezt így a következő szintre".
Tehát csak beszélgessek vele minnél többet, aztán hívjam el? Vagy iskolában nem is érdemes? Illetve, tik mivel mennétek oda emberekhez, akikkel dumálnátok, de annyira még nem vagytok jóban?
**jaa, és hogy ha nagyobb csoportba vagyunk, hogy kellene azt megoldani, hogy tudjak vele 2-en beszélni? :D (Mármint, hogy nem teljesen külön ketten, hanem hogy a csoporton belül velem beszélgessen).
Két osztályrltársam úgy jött össze, hogy a fiú hazakísérte a lányt, az úton és a csaj háza előtt is egy csomót beszélgettek, majd pedig úgy váltak el, hogy lefixálták a randi időpontját és helyszínét. Ezt te is kipróbálhatnád.
Osztályon belül nehéz kettesben beszélgetni. Sőt, a sulis randihívások legtöbbje nem a srác személyisége, hanem a helyzet miatt bukik meg.
Annyi a lényeg, hogy kerüljetek kettesbe. Figyeld, hogy hogy érzi magát veled. Sokat nevet? Sokszor akad össze a tekintetetek? Néha meg is érintheted, de ne tapizd, csak pl. simogasd meg a vállát. Ha nem húzza el magát, az egy jó jel. Ha pedig kellően sok pozitív dolgot tapasztaltál és még mindig kettesben vagytok, jöhet a meghívás.:)
:D
Utolsó, most tényleg jót nevettem.
3-as inkább beszélgetnék előben, mint messengeren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!