Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjam oda a csokit?
Lany vagyok. Tetszikegy osztálytásam . Fiú. Valószinuleg en 8s neki . Küldtem neki husvétra uzenetet nem calaszolt. De latta. Irtam neki mashol de semmi. Mar rég vettem nekibcsokit hogy betegyem eszrevétlemul a taskajába mult penteken lett volna alkalmam es akkor jo is letz volna csak mondta ra ér holnap. Aztan erre 1 hétkig nem meheteg suliba mert bereg vagyok
Szoval adjak csokit neki vagy ne?
Ha oda adom végképp tudni fogja hogy szertem . Ha utána se tortenik semmi feladom.
Egyértelmű, hogy nem nagyon érdekled.
Minek adnál csokit???
Adjon ő, ő a pasi, kezdeményezzen ő..
Egyenjogúság van, leányom!
Ti harcoltatok érte - akkor most használd ki az előnyeit!
Nincs olyan, hogy a férfinak kellene kezdeni. Az kezd, aki akar valamit.
Szerintem ne add oda. Egyetért a kezdeményezéssel, de te ezen már túl vagy, a srác nem válaszolt, felesleges az egész. Inkább edd meg e csokit 😀
17L
Azért jó lenne, ha legalább magadat megbecsülnéd annyira, hogy itt is helyesen írsz.
Na meg mindenki más is jobban becsülne akkor.
Ráadásul még a gyakorlatból se jönnél ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!