Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mirol beszelgessunk akar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mirol beszelgessunk akar naponta, hogy jobban megismerjem a lanyt, hogy ne legyek unalmas es hogy ne is legyek sok neki?

Figyelt kérdés
3 hete megismertem egy lanyt, nagyon bejon, talalkoztunk mar 3x eloben, az elejen minden nap beszeltunk, aztan egyszer csak 1-2-3 szavas valaszokat kezdett visszairni es nem is kerdezett tolem semmit, pedig ugy, hogy tudom, hogy bejovok neki, mert leirta, hogy kicsit rosszul van, mert kevesebbet beszelunk. En szova is tettem hogy keves az hogy par szavas valaszt ad, erre O kiakadt mivel mondta hogy elfoglalt mostanaban nagyon, amit meg is tudok erteni, de ha egyszer valaszol, akkor valaszoljon kicsiket normalisabban is, ha mar egyszer bejovok neki.3 napja kb csak en irok ra, de snapchaten szokott reagalni a snapjeimre, ami nagyon jol szokott esni. A legfobb kerdes azonban az lenne, hogy hogy inditsam el a beszelgetest, mik legyenek a napi temak? Ugy persze, hogy ne legyek unalmas, sablonos, stb.

2020. nov. 19. 00:13
 1/3 A kérdező kommentje:
Igazabol chaten mar az elejetol alig irt par szot, csak legbelul erzem, hogy nem teljesen fullos minden, hogy lenduljek at azon, hogy ujra lenduletbe jojjon a beszelgetes?
2020. nov. 19. 00:17
 2/3 anonim ***** válasza:
94%
Beszélgesetek arról ami mindkettőtöket érdekel ha nincs ilyen, akkor.....
2020. nov. 19. 00:21
 3/3 anonim válasza:
Beszélgessetek a kedvenc filmjeiről, zenéiről, hobbijairól, hogy érezze a torodest😊
2020. nov. 20. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!