Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudok túllépni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Waterpolo111 kérdése:

Hogyan tudok túllépni egy lányon, ha szinte naponta találkozom vele?

Figyelt kérdés
Sokat gondolok rá, de bizonyos dolgok miatt nem jöhetünk össze. Kezdem magam rosszul érezni. Már fizikai fájdalmaim is vannak, nem tudok túllépni rajta.

2016. nov. 7. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért nem lehettek együtt?
2016. nov. 7. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
hasonló cipoben vagyok mint te... az egyetlen dolog amit tenni tudsz hogy ignoralod es ha ra gondolsz akkor direkt másra gondolsz eleinte nehéz de segít
2016. nov. 7. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem ez ugy segitett hogy levegonek neztem. Nem kerultem meg semmi. Annal nehezebb lesz kesobb. Le kell gyozni azt a helyzetet es tul kell esni azon a pontom hogy nem zavar hogy a kozeledben van. Minel hamarabb annal jobb. Nekem osztalytarssal volt ilyen, aki aztan osszejott massal es mindennap oket kellett neznem szunetben, oran meg a csajt. Tenyleg az segitett hogy kivulrol nem mutattam semmit, ignoraltam es egy ido utan tulestem ezen a ponton es mar tudtam vele egy helyisegben lenni. Meg a hetvegi italozasok is sokat segitettek... Ez a ket tanacsom van, sok sikert!
2016. nov. 7. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:

miért nem jöhettek össze?

amúgy próbáljad kizárni a gondolataidból, ne nézz rá...

2016. nov. 7. 21:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Azért nem jöhetünk össze, mert nem lenne erre az egészre ideje a sok suli, és külön programok mellett az egészre úgyhogy ez volt az indok. De ez igaz is. További részletekért írj privátot.
2016. nov. 8. 19:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy csak egy jó kifogás ,hogy ne bántson meg. Ha vkit szeretek arra mindig van időm és nincs is akkor is szakítok rá
2016. nov. 8. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!