Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány (szeptembertől osztálytársam, akkor kezdjük a gimit. Korábban évfolyamtársam volt), akinek nagyon jó, csinos alakja van, szinte pont az ideálom, és az arca is elég szép ahhoz, hogy kedvem legyen megcsókolni. Szoktunk néha szemezni a folyosón, és ilyenkor flörtölget velem. Viszont a belsője nem ennyire fényes. Egy kicsit butuska, és tipikus, nagyhangú csaj, én pedig általában csendesebb vagyok. Még sosem volt kapcsolatom, ő lenne az első. Szerintetek kezdeményezzek? Vagy ha tényleg tetszem neki, akkor várjak, hogy ő kezdeményezzen? Ti mit tennétek?

2021. júl. 25. 21:51
 1/7 anonim ***** válasza:
15%

Ne kezdeményezz, inkább várd meg amíg összejön mással aztán írj ki ide majd olyan kérdéseket hogy "évek óta ismerem egy lányt aki tetszik de barátja van, mit tegyek" és társait.

Amúgy most kezded a gimit, tehát olyan 14-15 éves lehetsz, szerinted ennyi idősen hány kapcsolatuk volt az embereknek???

2021. júl. 25. 22:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálhatod, bár osztálytárssal rizikósabb. Ha vállalod azt, hogy egy rossz kapcsolat esetén szétmentek és még együtt kell vele lenned szinte minden nap, akkor kezdeményezz.
2021. júl. 25. 22:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Osztálytársal elég húzós, én nem tenném most a helyedben, inkább jobban megismerném.
2021. júl. 25. 23:01
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Ha úgy látod, hogy sok minden lényeges dologban megértitek egymást, akkor miért várnál arra, hogy a lány kezdeményezzen?
2021. júl. 26. 06:48
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
osztálytárssal soha.Ez a legjobb tanács amit valaha hallottam,csak sajnos nem tartottam be:(
2021. júl. 28. 16:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát én se ajánlom.Nem vagy szerelmes csak tetszik.Nincs sok esely ra hogy orok eletu lesz,akkor meg eleg gazos nezni a fejet 4 evig de ha neked ez nem gond akkor sok sikert.Lehet csak emberek kozt viselkedik igy.Zavaromba en is sokszor igy viselkedem pedig alapbol nem ilyen a szemelyisegem.Mindenkepp ismerkedj ossze vele baratilag.
2021. júl. 28. 23:17
 7/7 anonim válasza:
46%

"nagyon jó, csinos alakja van, szinte pont az ideálom, és az arca is elég szép ahhoz, hogy kedvem legyen megcsókolni."

"Egy kicsit butuska, és tipikus, nagyhangú csaj"

Szóval ez a tipik picsa. Hány palija volt már? Ha 4-nél több, akkor szerintem rá se nézz! Ha össze is jöttök 1 hét után úgyis dobna. (MAX 1 hónap) Most csak a külseje miatt nem éri meg. Ha meg nagyon megakarod csókolni, nap végén oda mész hozzá, és lekapod. Ha kérdezi miért csináltad mond az hogy ittál vagy valami.

2021. júl. 30. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!