Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borcika kérdése:

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy nagyon cuki fiú aki pár hónapja bejön.

Röviden a történet:

Lent voltunk barátnőmmel a kutyafuttatóban és ő pedig az én legrégebb óta ismert fiú barátommal. Szüleim elválltak ezért 3 éve már nem abba az iskolába járok mint ő, hanem 47 km-rel odébb.. 2 hetente hétvégén vagyok apumnál (meg ünnepekkor, nyáron, szünetekben többet is) és ugye moat találkoztunk. Utána bejelöltem mindenhol és írtam is neki. Nagyon kedves és tényleg mindig visszaír meg minden. Egyik nap elmondtam neki, hogy bejön és, hogy ezt személyesen is megbeszélhetnénk. Ezt húztuk, halasztottuk aztán utána már nem is beszéltünk. Egyik nap ráírtam, hogy én ezt tényleg szeretném tisztázni és hogy akkor tényleg találkozzunk. Kérdezte, hogy tulajdonképp mit is szeretnék megbeszélni, mert amúgy neki van barátnője.(ezt előtte nem említette) Na hát találkoztunk meg minden, beszélgettünk erről arról. Utána nagyon jóba lettünk minden nap beszélgettünk. Ő szokott edzeni, egy fittnesparkban a kutya futtató mellett és megkérdezte szeretnék e vele egyszer edzeni (amúgy mindketten röplabdázunk) és mondom hát miért is ne. Meg volt ez is. A következő hetekben nem nagyon írt vissza meg semmi. Tegnap insta story-jába kirakott ilyen mennyire bírlakos cuccot és engem "100%-ban bír" vagy, hogy fogalmazzak. Erre írtam, hogy ezt nem gondoltam volna. Utána írta, hogy amúgy képzeld, szakítottam a barátnőmmel.

Na ezek után nem beszéltünk már túl sokat, de ezzel, hogy elmondta lehet, hogy célozgatott? Nem tudom mit írjak neki, hogyan tudnám "cselesen" megkérdezni, hogy bejövök e neki? Van esélyem vagy hagyjam? Tényleg egy nagyon nagyon aranyos és kedves fiú, örülnék ha lenne köztünk valami.

2021. márc. 21. 21:50
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Ha örülnél, ha lenne köztetek valami, akkor én nem adnám fel. Én próbálnék közös programokat szervezni(már amennyire most lehet) és beszélgeni vele. Aztán idővel gondolom ő is fog lépni, meg részedről is lehet. Azt hogy csak úgy felhozta, hogy már single én utalásnak venném, de nem vagyok fiú, idk.
2021. márc. 21. 23:20
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Szia, szerintem ne hagyd még. Ha tényleg szereted, akkor ne hagyd annyiban. És, mint mondtad, ő is szeret téged. Hajrá!🙂🙂🙂
2021. márc. 22. 10:59
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ennél egyértelmű jeleket nem is adhatott volna,még a barátnőjével is szakított.. Na vajon kiért?

Sok sikert:D

2021. márc. 22. 11:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy miattam szakított, de azzal, hogy elmondta lehet ő is szeretne valamit. :)) Szeintetek hogyan kérdezzek rá úgy, hogy nem konkrétan kérdezem meg, hanem úgy, hogy egyértelmű választ adjon?
2021. márc. 22. 12:40
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nem kell rákérdezned csak folytasd vele az ismerkedést és úgyis alakul majd:)
2021. márc. 22. 12:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm a tanácsokat és a drukkokat! :)
2021. márc. 22. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!