Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok,és van egy legjobb barátnőm (Barbi)aki összejött egy fiúval (Tamás).Mikor még csak alakult nekik a dolog,akkor gyakran találkoztunk négyesben: Barbi, Tamás,én,és Tamásnak a legjobb barátja,Gergő. Nekem elkezdtek érzéseim kialakulni Gergő iránt,de nem volt olyan komoly,mert nem ismertem annyira,de nagyon szimpatikus volt. Akkor nem tortent koztunk semmi,csak egy szájrapuszi, meg összebújtunk. Majd Barbi és Tamás összejöttek. Ezután már inkább csak kettesben találkoztak,így nem igazán találkoztam Gergővel,és tudtam,hogy nem igazán érdeklem őt,ezért elengedtem ezt a dolgot. Tamás bemutatta Barbit, a legjobb barátnőmet a baráti társaságába, és mivel Barbival mindenhová együtt megyünk,és mindent együtt csinálunk,és mivel közben Tamással is nagyon jóban lettem,konkrétan a húgaként tekint rám,így szerették volna,ha én is megismerem őket. Persze ott volt Gergő is,de mivel én teljesen lemondtam róla,meg tudom,hogy nem szeretne kapcsolatot,így elengedtem ezt az egészet,persze ezután is volt bennem vonzalom,csak próbáltam ezt elnyomni. Kezdtem szép lassan beilleszkedni. Volt ott egy másik fiú, Szabi,akivel többet beszélgettem,megkedveltem,de csak barátként,mert nem tudok rá máshogy nézni,és tudom,hogy nem illünk egymáshoz. De mikor ezzel a társasággal voltam,akkor ő próbált közeledni,beszélgetni. Ezután volt egy nagyobb buli,és én már ott úgy voltam elkönyvelve,hogy a Szabié vagyok. Megfojtva éreztem magam. Beszéltem vele,hogy ez gyors,nekem ennél több idő és tér kell,és előbb baráti kapcsolatba kerüljünk,aztán nagyon lassan majd kiderül mi lesz,mert akkor még én sem voltam teljesen biztos abban,hogy ez fixen esélytelen. Ezután még töltöttem sok időt ezzel a társasággal, és ő egyre jobban próbálkozott: simogatott,puszit adott. Egy nap csak velem akart találkozni,és én minden bátorságommal őszintén elmondtam,hogy nekem a legutolsó dolog,amire szükségem van,az egy kapcsolat,mert még magammal sem vagyok tisztában,és kibékülve,és így értelmetlen. Elmondtam,hogy az utóbbi időben teljesen elvesztettem mindenféle édeklődésemet a szerelmi dolgok iránt,és akkor tényleg így volt. Rengeteget beszéltünk, majd a beszélgetés közepén elkezdett megint simogatni, és kigombolta a nadrágom. Mondtam,hogy hagyja abba. Barbival beszélgetett erről,és azt mondta,hogy ezt azért csinálta,mert nem akar szarakodni,és ezzel hátha én meggondolom magam. Nekem itt vált egyértelművé,hogy ez off. A többieknek mesélt erről az egészről. Tegnap volt egy nagyobb buli,és ott már beflegmult,de Barbinak azt mondta,hogy még nem mond le rólam,csak egyelőre barátként fog hozzám viszonyulni. Én a bulin eléggé berúgtam,és kiküldtek a levegőre. Ott volt Gergő is. Egész nap teljesen barátként viszonyultunk egymáshoz,és kint megöleltük egymást,én akkor még nem gondoltam ebbe többet,majd arcon puszilt,és végül megcsókolt. Én azt sem tudtam,hogy történik,mármint még teljesen magamnál voltam,csak lesokkolódtam. Annyira örültem,és rájöttem,hogy elnyomtam az érzelmeimet iránta,de ezzel a csókkal visszajött minden. Ezután még kimentünk vagy kétszer. Összejönni nem fogunk,bármennyire is álomszerű lenne, már csak Szabi miatt sem(hiába nincsenek közeli kapcsolatban,ilyen laza haveri szinten), ezért nem erre irányulna a kérdésem. Az érdekelne,higy mit tegyek? Hogy álljak hozzájuk? Bármilyen tanácsnak,véleménynek örülnék. Előre is köszönöm!2020. dec. 14. 02:10
1/5 anonim válasza:
hosszú a szöveg, ezt csak holnap tudom végigolvasni:(
2/5 anonim válasza:
Miből gondolod,hogy nem fogtok összejönni? 😳
Akkor minek csókolt meg Gergő? Ha nem akar semmit,akkor szerintem nem kéne reményeket kelteni benned...minek csókolt meg?
3/5 anonim válasza:
Lehet neki nem igazan kellesz(Gergo). Azt viszont nem szeretne, ha a masik fiu (Szabi) vele osszejonnel.
4/5 anonim válasza:
Nekem az a mottóm ami megtörténhet meg is fog történni. Csak pozitívan mindennek úgy kell neki indulni, hogy sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!