Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek ha a helyemben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a helyemben lennétek?

Figyelt kérdés
Szóval,már lassan egy éve beszélgetek egy sráccal(kisebb megszakításokkal) és eddig eszembe sem jutott hogy össze kéne vele jönnöm,mert nem az esetem. Viszont tegnap vele álmodtam,hogy összejöttünk és most nagyon foglalkoztat ez a dolog(nem találkoztunk soha,csak a neten beszélgetünk és ő már az elején mondta hogy találkozna velem és még akár lehetne is valami köztünk,de elég messze lakik) szerintetek érdemes ezzel foglalkoznom?
2021. jan. 13. 12:12
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Ha bejön, és nem zavar, hogy a távkapcsolat miatt ritkán, vagy csak sok utazás és pénz árán tudnátok találkozni, akkor érdemes, de csak egy álom miatt... ugyan már!
2021. jan. 13. 12:29
 2/4 Stark2000 ***** válasza:
73%
Szerintem egy pár napot adj a gondolatnak, hogy kicsit lecsengjen az élmény. Nekem is volt hasonló álmom, az illetővel hirtelen felindulásból beszélgettem is élőben pár mondatot (elhívtam találkozni), de nem győzött meg a valóság az álomhoz képest.
2021. jan. 13. 13:06
 3/4 anonim ***** válasza:
63%
Várnék, amíg a srác kezdeményez.
2021. jan. 13. 15:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha bejön, akkor nyugodtan kezdeményezz!
2021. jan. 13. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!